Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ciki, hogy a párját sosem...

Ciki, hogy a párját sosem hívjuk hozzánk, nem?

Figyelt kérdés

Férjem lánya 25 éves, 10 éve együtt van a párjával, aki már a vőlegénye is. Nincs gond a fiúval, viszont a férjem nem tudja elviselni... Azt mondja, hogy ő nem ilyen férfit szánt a lánya mellé és találhatott volna 'ennél' ezerszer jobbat, ez csak egy tiniszerelem és majd koppan a lánya, mikor válnak és egyedül kell eltartania két gyereket.

Az a baj, hogy esélyt sem adott a fiúnak soha, régebben elhívtam őket egyszer-egyszer ebédre, ismerjük meg kicsit jobban mi is. Ilyenkor a férjem rá sem nézett, hozzá sem szólt, ha a fiú beszélt, simán közbevágott más témával, kérdéssel. Kellemetlen volt az egész, nem is erőltettem utána... Úgy voltam vele, hogy az ő lánya, hívja őket, amikor szeretné. Na hát azóta sem voltak nálunk együtt, pedig már 4 éve együtt élnek, most nyáron volt az eljegyzésük is. Szerintem nyilvánvaló, hogy ők már egy család, a férjem meg az eljegyzés hírére is annyit mondott, hogy legalább csak '24 nyarán lesz majd az esküvő, addig szakíthatnak is.

Jön a karácsony, kérdeztem, hogy a lányáékat szeretné-e meghívni majd. Mondta, hogy hát majd a lányát hívja, igen. Kérdeztem, hogy és a vőlegényét? Visszakérdez, hogy hát őt minek hívja, majd az megy az anyjáékhoz. Nekem ez így nagyon kellemetlen, én sem érezném jól magam, ha karácsonykor anyósomék a férjemet meghívnák ebédre, vacsorára, rólam meg szó sem esne.

Ciki ez így nagyon, nem? Mit tegyek, hogy a férjem kicsit észhez térjen és elfogadja, nem neki kell szeretnie a fiút?

2022. nov. 24. 10:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
99%
Ez nem ciki, hanem parasztság konkrétan.
2022. nov. 24. 10:56
 2/23 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem jobb lenne, ha te kimaradnál ebből az egészből. Nehogy a végén még mindenki rád haragudjon.

A lány nem próbált meg beszélni az apjával? Nekem nagyon furcsa lenne, ha elmenne a vőlegénye nélkül karácsonyozni. A kapcsolat elején még azt mondom, OK, na de 10 év után?

2022. nov. 24. 10:56
 3/23 anonim ***** válasza:
96%
Hát, ha apám ezt csinálná a párommal, engem sem látna. Szóval a csajt sem értem.
2022. nov. 24. 11:00
 4/23 anonim ***** válasza:
86%

Jó nagy rakás sz*r a párod...

Az mondjuk tényleg furcsa, hogy ennyit várnak az esküvővel, de sokat nem magyaráz még bele. Ellenben a férjed valószínűleg idővel úgyis elveszíti a lányát.

2022. nov. 24. 11:01
 5/23 anonim ***** válasza:
95%
Maximális bunkóság amit a férjed csinál. Próbáltál vele hosszabban beszélni erről? Mert azért ez így mégsem jó...
2022. nov. 24. 11:02
 6/23 anonim ***** válasza:
95%
Ne haragudj, de a férjed egy orbitális nagy bunkó paraszt :( A lánya mit szól ehhez?
2022. nov. 24. 11:06
 7/23 anonim ***** válasza:
97%
Illetlen a javából.
2022. nov. 24. 11:07
 8/23 anonim ***** válasza:
98%

Látom, a férjed a saját válását sem tudta még feldolgozni. Neki pszichológus kéne, nem mások kapcsolatán izgulni.

Nem is értem, a lánya hogy nem zárta még le vele a kapcsolatot, de ilyen sérült tahóval te sem vagy semmi, hogy együtt tudsz lenni.

2022. nov. 24. 11:12
 9/23 anonim ***** válasza:
98%
Én a lány helyében nem mennék el egyedül. Az egész sztoriban valahol őt nem értem. A férjed paraszt, addig oké, de a lány sem érzi kellemetlennek, hogy a vőlegényét soha nem hívják meg?
2022. nov. 24. 11:19
 10/23 anonim ***** válasza:
97%

Nagyon gáz a férjed viselkedése. De szerintem se te akard ezt megoldani. Majd a lánya megoldja.

Én a lány helyében nem mennék egyedül, vagy csak néha 1-1 órára odamennék, de hosszabb időre, vagy családi karácsonyozásra semmiképp.

És ha összeházasodnak és lesz gyerek? Akkor csak egyedül mehet haza a lány?

2022. nov. 24. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!