Nagyon gonosz húzás lenne megkérni a páromat, hogy
többet ne hozza hozzánk a gyerekeit?
Figyelt kérdés
A gyerekek (10, 13 éves lányok) anélkül, hogy megismertek volna vagy megpróbáltak volna megismerni, közölték, hogy útálnak és ki fognak csinálni, hogy elhagyjam az apjukat. Azt tudom, hogy az előző kapcsolata is erre ment rá. Én ezek után arra gondoltam, hogy egyszerűen megkérem, hogy oldják meg máshol a láthatást, de úgy, hogy se engem se a gyerekeimet ne tudják szekálni, kikészíteni. Tudom, hogy a párom nagyon szereti őket, ezen nem is szeretnék változtatni, de azért mindennek van egy határa.
Remélem egy idő után megenyhülnek és akkor lehet normális kapcsolatom velük, de addig nem szetetném magunkat ennyire kiszolgáltatni a kedvüknek.
A gyerekek "vele járnak". Lehet, hogy pár hónapig működne így a dolog, de tartósan nem. Arra is van esély, hogy a kérés hallatán simán kirak. Amúgy inkább próbálj meg kedves lenni, ha ezzel kezded méginkább ellenségnek fognak tekinteni. Akkor is tudnak ellened áskálódni ha nem vagy a közelben
2021. júl. 21. 15:17
3/37 anonim válasza:
Pont, hogy nem kedvesnek. Határozottnak, erősnek kell lenned, hogy érezzék, ki a főnök. Amúgy, ha az apjukat tudják befolyásolni, márpedig 2 kiskamasz lány tudja, veszett ügy az egész.
2021. júl. 21. 15:22
4/37 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy szerintem, hogy konkrétan mit jelent az, hogy ne hozza "hozzánk". Pontosan ez mit jelent? Kié a lakás? Ha Veled közös, vagy a Tiéd, akkor ebben az esetben lehet jogos a kérés, amíg a gyerekek nem szokják meg, hogy Te is létezel, illetve az apa feladata, hogy meghúzza a határokat mit enged meg a gyerekeinek, mit nem. Szeretniük nem kötelező Téged, ezt nem lehet elvárni, de muszáj emberi módon viselkedniuk veled, ez nem választás kérdése. Más a helyzet, ha ez az otthon valaha az ő otthonuk volt és csak az apa tulajdona, mert akkor eléggé furcsa elvárás lenne részedről, hogy oda ne jöhessenek a gyerekei, akkor Neked kell valamilyen szinten alkalmazkodni, de tiszteletlenül ekkor sem viselkedhetnek veled a párod gyerekei.
Muszáj
2021. júl. 21. 15:30
5/37 anonim válasza:
Oké, és akkor remélem a te gyerekeid se fognak veletek élni, mert ez így lenne tisztességes. Gondolom te se úgy gondoltad hogy a te gyerekeid veletek élnek, fizeti a dolgaikat az övéi meg nem mehetnek hozzátok?
2021. júl. 21. 15:32
6/37 anonim válasza:
igen, az elég lényeges pont, hogy kié a lakás?
2021. júl. 21. 15:33
7/37 anonim válasza:
Én eleve nem jöttem össze volna olyannal, akinek már van gyereke. Ugyanis mindig a gyerekei lesznek neki az első helyen, te mindig csak második leszel. Ez tapasztalat.
2021. júl. 21. 15:39
8/37 anonim válasza:
Igaza van 4-esnek attól függ kié a lakás vagy ház.Ha a tiéd akkor jogod van erre megkérni természetesen de nem biztos hogy tetszeni fog neki ez a dolog,ez itt a bökkenő.Még annyit tudnál esetleg csinálni hogy mindig valami kifogást kitalálni hogy nem vagytok otthon pont mikor mennének hozzátok de az a baj hogy ezt sem lehet örökké játszani.Mégis jobb ha szépen elmondod ezt a párodnak amit itt most leírtál hisz nyilván tudja hogy milyenek a lányai mert az előző kapcsolatába is belenyúltak úgy rendesen.Ha van esze akkor ezt megérti és úgyis próbálja intézni a láthatást hogy mindenkinek jó legyen.Nem muszáj ott találkozzon velük ha nem az övé az ingatlan de viszont ha az övé és ott voltak kicsik a gyerekei akkor ez nem igazán megoldható.
2021. júl. 21. 15:41
9/37 anonim válasza:
Minek olyannal összejönni akinek vannak gyerekei?
2021. júl. 21. 15:43
10/37 anonim válasza:
Kérdező, a tieid az apjuknál fognak lakni? mert nem kicsit pofátlanság odatelepíteni a tieid miközben az övéi, akiknek ugyan annyi joga van ott lenni nem mehetnek.
Ha az én nőm, akinek ott laknak a kölkei ilyet adna elő, mondanám oké szivem, de segítek a tieidnek is csomagolni, mert vagy mindkettőnké vagy egyikünké se.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!