Nagyon gonosz húzás lenne megkérni a páromat, hogy
többet ne hozza hozzánk a gyerekeit?
Figyelt kérdés
A gyerekek (10, 13 éves lányok) anélkül, hogy megismertek volna vagy megpróbáltak volna megismerni, közölték, hogy útálnak és ki fognak csinálni, hogy elhagyjam az apjukat. Azt tudom, hogy az előző kapcsolata is erre ment rá. Én ezek után arra gondoltam, hogy egyszerűen megkérem, hogy oldják meg máshol a láthatást, de úgy, hogy se engem se a gyerekeimet ne tudják szekálni, kikészíteni. Tudom, hogy a párom nagyon szereti őket, ezen nem is szeretnék változtatni, de azért mindennek van egy határa.
Remélem egy idő után megenyhülnek és akkor lehet normális kapcsolatom velük, de addig nem szetetném magunkat ennyire kiszolgáltatni a kedvüknek.
9 Jogos. Én sem jönnék össze olyannal, akinek gyerekei vannak, akárhány éves lennék.. Akkor inkább maradjak egyedül. De úgyis van minden korosztályban gyermektelen.
2021. júl. 21. 15:47
12/37 anonim válasza:
Ha hosszú távra tervezel,akkor a választottad gyerekeit nem lehet kivenni a képből, hozzá tartoznak pont, mint a zakója. Elkerülés és ellenségeskedés helyett a jó viszonyra kell törekedni, méghozzá neked kell ebben élen járnod, mert te vagy a belátással rendelkező érett felnőtt. A kamasz persze, hogy haragszik a kialakult helyzetre. Ha te jó fej vagy, kedves, barátságos, elfogadó, akkor a gyerekei idővel meg fognak szeretni, mért ne tennék, nem hülyék. Ezt találkozás nélkül nem lehet megúszni, hát mit szeressenek rajtad, ha azt se tudják, milyen vagy. Amúgy ezt a kedves üzenetet a párod továbbította neked? Merthogy nem kellett volna! Nem is értem! Ép ésszel ő nem ugraszthat a saját gyerekei ellen!
2021. júl. 21. 15:47
13/37 anonim válasza:
Ez a kapcsolat, hogy működne így hosszútávon?
2021. júl. 21. 15:54
14/37 anonim válasza:
Légy nagyvonalú. Tégy úgy, mintha semmit nem mondtak volna és viselkedj jófej módra velük. Ha szemétkednek, légy határozott, húzd meg a határokat. Az apjuk pedig beszélgessen el komolyan velük, elvégre neki sem érdeke, hogy téged kiutáljanak. Mondja el nekik, hogy az anyjukkal már nem fognak újra összeállni (ezt gondolom, maguktól is tudják), de apának az lenne a legrosszabb, ha minden ok nélkül szemétkednének a párjával.
2021. júl. 21. 15:55
15/37 anonim válasza:
Remélem nem az vahy aki nem rég feltett egy kérdést,csak ott pont fordítva volt hogy a gyerekek nem akarnak menni...
2021. júl. 21. 15:55
16/37 anonim válasza:
A "hozzánk" mit takar...??? Kié a lakás????
2021. júl. 21. 16:07
17/37 anonim válasza:
Ezért nem jó olyannal összejönni akinek már van gyereke(i)de nem lehet tudni kibe szeret bele az ember de jobb kerülni mert mindig ez az én gyerekem te gyereked dolog lesz ami nem volna baj ha jó lenne a viszony.Viszont ha még friss a kapcsolat nem biztos az még hogy nem lesz jó a kapcsolatod a párod gyerekeivel ha jobban megismeritek egymást
2021. júl. 21. 16:08
18/37 anonim válasza:
Kié a ház?
2021. júl. 21. 16:09
19/37 A kérdező kommentje:
Egy éves a kapcsolat.
Ezt ők vágták a fejemhez pár kevésbé szalonképes jelző kíséretében. Az apjuk el sem hitte volna, ha nem veszem fel a "beszélgetést". Ők erről nem tudnak. Az apjuk kisebb sokkot kapott mikor végighallgatta.
Az, hogy engem megpróbálnak kikészíteni az kevésbé zavar, mert elég szívós vagyok, de a gyerekeimet nem hagyom.
A ház az enyém, a párom költözött hozzánk.
2021. júl. 21. 16:18
20/37 anonim válasza:
Remek. Akkor nem kell kitenni a gyerekeidet és magadat sem a torturának, az idegbajnak, a szivatásnak.Intézze máshol a láthatást. Majd ha tudnak viselkedni a gyerekei, akkor mehetnek hozzád is. És ha ez nem tetszene a pasinak, lapátra tenném.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!