Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon gonosz húzás lenne...

Nagyon gonosz húzás lenne megkérni a páromat, hogy többet ne hozza hozzánk a gyerekeit?

Figyelt kérdés

A gyerekek (10, 13 éves lányok) anélkül, hogy megismertek volna vagy megpróbáltak volna megismerni, közölték, hogy útálnak és ki fognak csinálni, hogy elhagyjam az apjukat. Azt tudom, hogy az előző kapcsolata is erre ment rá. Én ezek után arra gondoltam, hogy egyszerűen megkérem, hogy oldják meg máshol a láthatást, de úgy, hogy se engem se a gyerekeimet ne tudják szekálni, kikészíteni. Tudom, hogy a párom nagyon szereti őket, ezen nem is szeretnék változtatni, de azért mindennek van egy határa.

Remélem egy idő után megenyhülnek és akkor lehet normális kapcsolatom velük, de addig nem szetetném magunkat ennyire kiszolgáltatni a kedvüknek.

2021. júl. 21. 15:12
1 2 3 4
 21/37 mantis religiosa ***** válasza:
90%
Mindenképpen jogos, az én házam, az én váram. Ahogy neki az ő gyerekei a legfontosabbak, neked meg a tieid. Ezt a hátralevő 2-3 évet oldjátok meg, aztán jön a kamaszkor, és nemhogy veled, de még a saját apjukkal sem fognak foglalkozni. Utána jöhet a dolcse vítá!
2021. júl. 21. 16:29
 22/37 anonim ***** válasza:
95%

Megáll az eszem, hogy páran milyen hülyék itt, mi az már, hogy a kérdező gyerekei is az apjuknál fognak-e lakni?

Álljunk már meg egy szóra, nem a kérdező gyerekei szándékoznak kikészíteni a kérdezőt. Miért lenne már köteles egy állandósult aknamezőn élni?

2021. júl. 21. 16:32
 23/37 anonim ***** válasza:
64%
Ha tied a ház, akkor az anyjához vigye őket láthatásra. Ennyike.
2021. júl. 21. 16:36
 24/37 anonim ***** válasza:
93%
Ezt akartam én is tudni.Tiéd a ház és ilyenek a gyerekei akkor oldja meg a láthatást máshol és még bizonyítottad is hogy hogyan beszéltek veled akkor ezek után ha felháborodik a pasas akkor tedd lapátra
2021. júl. 21. 16:38
 25/37 anonim ***** válasza:
27%
22es nem tudhatod hogy a kérdező gyerekei nem-e készítik ki a pasit. A kérdező csak a másik gyerekekről beszélt, lehet a sajátjai is a sátán porontyai...
2021. júl. 21. 17:10
 26/37 anonim ***** válasza:
95%
25- még ha igazad is lenne, és tényleg a sátán porontyai a kérdező gyerekei, DE ŐK OTTHON VANNAK. Ha a pasas nem bírná a gyűrődést,menjen el, mert nem az édesanyjuk házában élő gyerekeket kell elpaterolni.
2021. júl. 21. 18:00
 27/37 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk a párd elővehetné a lányok anyját, mert ez nem normális. -en le kellene ülniük és elbeszélgetni. Milyen kis terroristákat nevelnek ezek, hogy felnőtt embereket fenyegetnek meg. Áljon már meg a menet. Ne engedd addig oda őket, amíg észhez nem térnek.
2021. júl. 21. 18:34
 28/37 flora08 ***** válasza:
86%
A szülőknek kéne helyretenni a két lányt. Ekkora arcuk van 10-13 évesen, hogy beszólnak egy felnőttnek, meg fenyegetik? Mi lesz később? Elváltak a szülők, apuka elköltözött, van új párja, nem tetszik nekik, megértem, én is átéltem. De akkor sem normális, hogy így viselkednek veled a saját otthonodban. Úgyhogy nem, nem volna gonosz húzás, nincs szükséged erre a hisztire. Lehet, sosem lesz igazán jó a viszonyotok, de legalább tanuljanak meg viselkedni.
2021. júl. 21. 20:16
 29/37 anonim ***** válasza:
87%
Szülök felelössége hogy viselkednek a gyerekek.
2021. júl. 21. 23:12
 30/37 anonim ***** válasza:
88%
29- ez pontosan igy van. De ne idegenek szívjanak a neveletlenségük miatt.
2021. júl. 22. 07:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!