Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon gonosz húzás lenne...

Nagyon gonosz húzás lenne megkérni a páromat, hogy többet ne hozza hozzánk a gyerekeit?

Figyelt kérdés

A gyerekek (10, 13 éves lányok) anélkül, hogy megismertek volna vagy megpróbáltak volna megismerni, közölték, hogy útálnak és ki fognak csinálni, hogy elhagyjam az apjukat. Azt tudom, hogy az előző kapcsolata is erre ment rá. Én ezek után arra gondoltam, hogy egyszerűen megkérem, hogy oldják meg máshol a láthatást, de úgy, hogy se engem se a gyerekeimet ne tudják szekálni, kikészíteni. Tudom, hogy a párom nagyon szereti őket, ezen nem is szeretnék változtatni, de azért mindennek van egy határa.

Remélem egy idő után megenyhülnek és akkor lehet normális kapcsolatom velük, de addig nem szetetném magunkat ennyire kiszolgáltatni a kedvüknek.

2021. júl. 21. 15:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Te házad, persze, hogy mondhatod.
2021. júl. 22. 10:55
 32/37 anonim ***** válasza:
8%

És a TE kölykeiddel mi a helyzet? Jaaa, hogy azt tűrje meg apuka maga mellett, miközben az övéit meg marod el.

Nincs gyerekem, de pontosan ebben a helyzetben voltam. Én ne találkozzak apával, mert a mostohaanyám kiverte a hisztit ezen, de az ő gyerekei folyamat ott lógtak apám nyakán. Hogy is van ez???

2021. júl. 22. 11:34
 33/37 anonim ***** válasza:
86%

32-es!

1. A kérdező háza

2. A pasi gyerekei a nyílt színen ellenségesek.

Kérdés?

2021. júl. 22. 11:38
 34/37 anonim ***** válasza:
84%

A másik meg az, hogy itt nem arról van szó, hogy ne találkozzon a gyerekeivel. Csak ne abban a házban.

32-es, veled is nyilván találkozhatott volna apád máshol, más helyszínen, ha fontos lett volna neki.

2021. júl. 22. 12:27
 35/37 anonim ***** válasza:
87%
Avaly, sajnos azt kell mondanom, hogy csakis és kizárólag apádon múlt, ha nem tartotta a kapcsolatot veled. Kár másokat hibáztatni érte.
2021. júl. 22. 12:50
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mikor engedném a két kis fenyegetőző genyát a gyerekeim közelébe? Soha! Leszarom, hogy az övéi, nem tiltanám el tőlük semmiképp, de az én házamba be nem tenné a lábát egyik ok nélkül utálkozó gyerek se. Apuka meg költözhetne ki, ha valami nem. Nehogymár téged meg a családodat fenyegesse két gyerek a saját házatokban.
2021. júl. 22. 20:50
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a problémám ezzel a megoldással, hogy a gyerekek elérték a céljukat és nem kell elfogadniuk se téged se a gyerekeidet. Ők majd találkoznak az apjukkal, úgy, mintha ti nem is léteznének.

Azt gondolom, hogy egy ilyen húzás nem jó, ha következmények nélkül marad, de nagyon erősen határmezsgye és a szereplők részletes ismerete nélkül nem vállalkoznék rá, hogy tanácsot adjak.

Mindenesetre sok türelmet kívánok nektek!

2021. júl. 22. 23:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!