Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha jön egy korú gyerek hozzánk...

Ha jön egy korú gyerek hozzánk akkor miért érzem magam kellemetlennek?

Figyelt kérdés
Most is buli volt nálunk és volt egy korú rokonunk nálunk és vele se beszélgettem,és ezért anyámék veszekednek
2021. ápr. 5. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Ok.
2021. ápr. 5. 16:04
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Én se szeretek ilyenkor beszélgetni max akkor ha gyakrabban találkozunk. Van olyan rokon akinek a gyerekével évi 1x találkozok és hiába vagyunk egykorúak egyszerűen nincs semmi közös témánk. Engedd el hogy anyádék ez miatt veszekednek veled, nekik is biztos lenne olyan ember aki hiába egykorú velük de nem tudnának vele beszélgetni. Ennyi erővel az összes osztály/évfolyamtársammal jóban kéne lennem mert hát egykorúak vagyunk. Nem véletlenül szoktak kialakulni a klikkek.
2021. ápr. 5. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Én sem igazán szeretek korombeliekkel beszélgetni, folyton csak szinte a barátnőzés meg a szex a téma, már uncsi. Nem elég, hogy a csapból is ezek folynak, de még erről is kelljen beszélgetnem 0-24-ben? Eskü, hogy még gyerekekkel is szívesebben eldumálgatok, mint a korombeliekkel.
2021. ápr. 5. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:
37%

mi az az "egy korú"?

Egykorú, vagy egy kora van?

2021. ápr. 5. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Emiatt veszekedni egy gyerekkel, mert nem beszélgetett a számára idegen vele egykorú gyerekkel érthetetlen.
2021. ápr. 5. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!