Ti is kellemetlenül éreznétek magatokat ha a testvéretek a gyerek nagynénije kb 2-3 hetente több 10 ezres játékokat venne minden látogatáskor?
Annyira rossz, hogy a fiúnkat tömi játékkal. Igaz csak 5 éves nem tudja felfogni az árakat, de már sejti ha megyünk a nagyihoz akkor lesz meglepetés. Otthon lakik a húgom, igaz dolgozik már de nem költözött el. Minden családi vacsora ebédkor mikor otthon vagyunk vesz vmit a gyereknek. Tegnap is egy nagy lego tűzoltóságot és ready2robot figurákat.
Előtte legot ami távirányítós. Megkérdeztem miért költ ennyit, erre azt mondta elkell költeni ami az erzsébet kártyáján van. Annyira rosszul esik, hogy miket vesz a gyereknek. Mi nem szoktunk csak ünnepkor vagy alkalmakra venni játékot ruhát. Miért nem képes felfogni, hogy ne vegyen a gyereknek semmit sem?
Nem akarod elkapatni a gyereket, -ez ok. De ha rosszul esik akkor az valószinűleg azért van, mert ti nem engedhetitek ezt meg. Attól félsz, hogy majd hozzá jobban ragaszkodik a gyerek?
Én nem sajnálnám a gyerektől.
Szánalmas, hogy az emberek többsége mindenben a rosszindulatot meg a hátsó szándékot látja, és folyton az a szándéka, hogy vihart kavarjon a biliben. Akárcsak te. Más szülő örülne neki, ha a nagynénik/nagybácsik feleannyira szeretnék a gyerekeiket, mint a te testvéred.
Nagyon úgy tűnik, hogy savanyú a szőlő, mert ti nem tudjátok megvenni a saját gyereketeknek azokat a dolgokat, amit ő igen. Azért fáj annyira, hogy ő "szórhatja a pénzét". Persze ha soha egy fillért nem költene a gyerekedre, akkor azért nyígnál. 😂😂😂
Kedves utolsó! Nem nem tudják, hanem nem is akarják megvenni a századik felesleges kacatot a gyereknek minden ok nélkül.
Teljesen megértem a kérdezőt, az én tesóm is ilyen, én meg tudtam ezt beszélni vele hogy a gyereknek ajándékot csak alkalomra vehet.
Ha már annyira költekezhetnékje van, akkor vegyen ruhát a gyereknek vagy bábszínházjegyet vagy vigye állatkertbe. Ezek sokkal hasznosabb dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!