Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Igazam van? Anyós eljött...

Igazam van? Anyós eljött hozzánk látogatóba egy hétre,

Figyelt kérdés

egyik nap adom neki a kabátot hogy vegye fel erre nem veszi el tőlem hanem kiszalad a szakadó esőbe csak egy felsőben. Másnapra beteg lett, 3.napra én is ,de van egy 5 hónapos babám, aki remélem nem lesz beteg.

Én, ezt megmondtam anyósnak, hogy miért nem vette el a kabátot,öltözött fel mert mi már fél éve nem voltunk betegek , azt is mondtam hogy miatta betegedtünk meg és hogy hogy lehet ilyen felelőtlen , orultsegekkel foglalkozik, de a fontos dolgokkal hogy figyeljen arra hogy ne betegítse meg a családot, nem. Persze nekem mondja mindig hogy öltözzek fel de magára nem figyel

2022. okt. 20. 07:44
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
81%
Hisztizel a semmin.
2022. okt. 20. 07:47
 2/32 anonim ***** válasza:
80%
Te az a kategória vagy akinek tök mindegy mit csinál az anyós, csak szar lehet ugye? Ha nem ebbe kötsz bele, lenne más.
2022. okt. 20. 07:54
 3/32 anonim ***** válasza:
89%
A szakadó esőben max. megfázni tud, de az nem fertőz, te attól nem lehettél beteg. Felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy vesz kabátot vagy nem vesz. Ha meg valami vírust benyalt és azzal fertőzött le téged, arról meg nem tehet, bárhol bármit összeszedhet az ember.
2022. okt. 20. 07:56
 4/32 anonim ***** válasza:
17%
Nem vagyok beoltva, de még se ordítom le annak a fejét aki meg be van !
2022. okt. 20. 07:57
 5/32 anonim ***** válasza:
68%
Lehet hogy éppen a hisztis meny fertőzte le a mamát..
2022. okt. 20. 07:57
 6/32 anonim ***** válasza:
37%

Hozzám úgy jött be anyós a kórházba mikor megszültem hogy lázas, taknyos volt mert ő látni akarta az unokáját.

Azóta is rendszereseb felhántorgatja, hogy ő nem láthatta az első két hétben a babát. Majd megnyugszik, vagy nem de akkor így járt.

2022. okt. 20. 07:58
 7/32 anonim ***** válasza:
89%

Azért lettél beteg, mert anyós kabát nélkül ment ki?

És debil miért lettél?

2022. okt. 20. 08:14
 8/32 anonim ***** válasza:
84%

Felnőtt ember, én sem öltözök fel, csak mert kiszaladok a kukával és épp esik.

Te meg nem tőle kaptad el a covidot, influenzát, hanem mert JÁRVÁNY VAN! Őszi, a szokásos, csak kétévig benn poshadt mindenki, ezért nem tűnt fel.

Mi is elkaptuk, de nem azért, mert megáztam :D

2022. okt. 20. 08:16
 9/32 anonim ***** válasza:
77%
Fél éve nem voltál beteg :D Wow, nyáron meg tavasszal? Nagy teljesítmény. Nem vetted észre, hogy járvány van? Nem fogtok belehalni egy taknyozásba, a pulya sem, boltban is, bárhol elkaphattad volna.
2022. okt. 20. 08:22
 10/32 anonim ***** válasza:
84%

1. Attól, hogy valaki kimegy esöben kabát nélkül senki nem lesz beteg.

2. Ha valaki megfázik, nem másnapra lesznek tünetei, hanem késöbb.

3. A szimpla megfázás nem fertözö

4. Ha fertözése van, az a tünetek megjelenése elött egy héttel már fertöz.

5. Itt veled van baj, rettentö hisztis, veszekedös valaki vagy

2022. okt. 20. 08:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!