Igazam van? Anyós eljött hozzánk látogatóba egy hétre,
egyik nap adom neki a kabátot hogy vegye fel erre nem veszi el tőlem hanem kiszalad a szakadó esőbe csak egy felsőben. Másnapra beteg lett, 3.napra én is ,de van egy 5 hónapos babám, aki remélem nem lesz beteg.
Én, ezt megmondtam anyósnak, hogy miért nem vette el a kabátot,öltözött fel mert mi már fél éve nem voltunk betegek , azt is mondtam hogy miatta betegedtünk meg és hogy hogy lehet ilyen felelőtlen , orultsegekkel foglalkozik, de a fontos dolgokkal hogy figyeljen arra hogy ne betegítse meg a családot, nem. Persze nekem mondja mindig hogy öltözzek fel de magára nem figyel
Hozzám úgy jött be anyós a kórházba mikor megszültem hogy lázas, taknyos volt mert ő látni akarta az unokáját.
Azóta is rendszereseb felhántorgatja, hogy ő nem láthatta az első két hétben a babát. Majd megnyugszik, vagy nem de akkor így járt.
Azért lettél beteg, mert anyós kabát nélkül ment ki?
És debil miért lettél?
Felnőtt ember, én sem öltözök fel, csak mert kiszaladok a kukával és épp esik.
Te meg nem tőle kaptad el a covidot, influenzát, hanem mert JÁRVÁNY VAN! Őszi, a szokásos, csak kétévig benn poshadt mindenki, ezért nem tűnt fel.
Mi is elkaptuk, de nem azért, mert megáztam :D
1. Attól, hogy valaki kimegy esöben kabát nélkül senki nem lesz beteg.
2. Ha valaki megfázik, nem másnapra lesznek tünetei, hanem késöbb.
3. A szimpla megfázás nem fertözö
4. Ha fertözése van, az a tünetek megjelenése elött egy héttel már fertöz.
5. Itt veled van baj, rettentö hisztis, veszekedös valaki vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!