Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Igazam van? Anyós eljött...

Igazam van? Anyós eljött hozzánk látogatóba egy hétre,

Figyelt kérdés

egyik nap adom neki a kabátot hogy vegye fel erre nem veszi el tőlem hanem kiszalad a szakadó esőbe csak egy felsőben. Másnapra beteg lett, 3.napra én is ,de van egy 5 hónapos babám, aki remélem nem lesz beteg.

Én, ezt megmondtam anyósnak, hogy miért nem vette el a kabátot,öltözött fel mert mi már fél éve nem voltunk betegek , azt is mondtam hogy miatta betegedtünk meg és hogy hogy lehet ilyen felelőtlen , orultsegekkel foglalkozik, de a fontos dolgokkal hogy figyeljen arra hogy ne betegítse meg a családot, nem. Persze nekem mondja mindig hogy öltözzek fel de magára nem figyel

2022. okt. 20. 07:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
84%
Mi meg nyáron kaptuk el a Covidot,az egész csalàd,a fiam hozta haza az oviból.Most ősz van,mindenféle járvány ideje,szerintem nem azért lettetek betegek mert anyós nem vett kabátot.
2022. okt. 20. 08:40
 12/32 anonim ***** válasza:
6%
Anyósod nem hibás, csak és kizárólag te. De akkor is ezt írtam volna, ha más miatt kárhoztatod őt, mert ezen a fórumon a kérdezőnek sosem lehet igaza, pláne, ha anyósáról van szó.
2022. okt. 20. 09:01
 13/32 anonim ***** válasza:
40%
Ezen a fórumon az esetek kilencvenkilenc százalékában nyalják a kérdező popóját ha szidja az anyósát, akkor is ha a kérdező egyértelműen egy hisztis p. Ez a kérdés az üdítő változatosság.
2022. okt. 20. 09:03
 14/32 anonim ***** válasza:
91%
De bszki, anyós kiment kabát nelkül két percre, most meg ezen hisztizik a kérdező. Szerinted tényleg igaza van???
2022. okt. 20. 09:04
 15/32 anonim ***** válasza:
7%

Ne legyetek már ilyen értetlenek!

Nem is azt írta, amire hivatkoztok.

Azt írta, hogy szerinte azért lett beteg anyós, mert az esőben kabát nélkül volt.

Ők pedig 3 nap múlva, mert szerinte "elkapták" anyóstól a betegséget.

Az egy dolog, hogy a kérdező fura, de ti meg kötekedtek a csakis a ti fejetekben elképzelt dolgokon.

Nem vagytok különbek, mint a kérdező...

2022. okt. 20. 09:14
 16/32 anonim ***** válasza:
90%
15, te meg fel sem fogod az egészet.
2022. okt. 20. 09:21
 17/32 anonim ***** válasza:
93%

"Azt írta, hogy szerinte azért lett beteg anyós, mert az esőben kabát nélkül volt.

Ők pedig 3 nap múlva, mert szerinte "elkapták" anyóstól a betegséget."

Igen, mi meg erre írtuk, hogy fszság, nem így működik. Mit nem értesz?

2022. okt. 20. 09:27
 18/32 anonim ***** válasza:
90%

"Persze nekem mondja mindig hogy öltözzek fel de magára nem figyel"

Téged idegesít, hogy szól, mintha az anyád lenne, te bezzeg nyomkodhatod a kezébe a kabátját, mint egy dedósnak. Hagyjátok már békén baszki egymást a rohadt kabáttal! Felnőtt emberek vagytok, el tudjátok magatoktól dönteni, hogy mihez mennyi ruha kell. Az meg, hogy valaki attól lesz beteg, hogy egy percre kiszalad kabát nélkül, és éri 5 csepp eső, valami öreges hiedelem. Nagyanyám is mindig azzal jött, hogy beteg leszek, ha 25 fokban leveszem a pulóvert. Meg ha hideget iszom. Istenem... 😒

2022. okt. 20. 09:32
 19/32 anonim ***** válasza:
89%
Most akkor a hidegtől lett baja vagy a baciktól? Mert a hideg esőt nem tudod “elkapni” tőle, a bacit meg ő sem az esőtől kapta el. Amúgy nagyon hisztis vagy. Ti is megfertőzhettétek őt. Ha kimész a házból, simán elkaphatsz valamit? Vagy a gyerek születése óta karanténban vagytok?
2022. okt. 20. 09:48
 20/32 anonim ***** válasza:
21%
Hidegtől senki nem lesz beteg. hideg esőtől se. Ezt csak az unatkozó anyukák találták ki, hogy ruhát adhassanak a gyerekükre. Kirohanok egy szál alsógatyában 3 fokban, mi bajom lesz? semmi.
2022. okt. 20. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!