Igazam van? Anyós eljött hozzánk látogatóba egy hétre,
egyik nap adom neki a kabátot hogy vegye fel erre nem veszi el tőlem hanem kiszalad a szakadó esőbe csak egy felsőben. Másnapra beteg lett, 3.napra én is ,de van egy 5 hónapos babám, aki remélem nem lesz beteg.
Én, ezt megmondtam anyósnak, hogy miért nem vette el a kabátot,öltözött fel mert mi már fél éve nem voltunk betegek , azt is mondtam hogy miatta betegedtünk meg és hogy hogy lehet ilyen felelőtlen , orultsegekkel foglalkozik, de a fontos dolgokkal hogy figyeljen arra hogy ne betegítse meg a családot, nem. Persze nekem mondja mindig hogy öltözzek fel de magára nem figyel
Ne legyetek már ilyen értetlenek!
Nem is azt írta, amire hivatkoztok.
Azt írta, hogy szerinte azért lett beteg anyós, mert az esőben kabát nélkül volt.
Ők pedig 3 nap múlva, mert szerinte "elkapták" anyóstól a betegséget.
Az egy dolog, hogy a kérdező fura, de ti meg kötekedtek a csakis a ti fejetekben elképzelt dolgokon.
Nem vagytok különbek, mint a kérdező...
"Azt írta, hogy szerinte azért lett beteg anyós, mert az esőben kabát nélkül volt.
Ők pedig 3 nap múlva, mert szerinte "elkapták" anyóstól a betegséget."
Igen, mi meg erre írtuk, hogy fszság, nem így működik. Mit nem értesz?
"Persze nekem mondja mindig hogy öltözzek fel de magára nem figyel"
Téged idegesít, hogy szól, mintha az anyád lenne, te bezzeg nyomkodhatod a kezébe a kabátját, mint egy dedósnak. Hagyjátok már békén baszki egymást a rohadt kabáttal! Felnőtt emberek vagytok, el tudjátok magatoktól dönteni, hogy mihez mennyi ruha kell. Az meg, hogy valaki attól lesz beteg, hogy egy percre kiszalad kabát nélkül, és éri 5 csepp eső, valami öreges hiedelem. Nagyanyám is mindig azzal jött, hogy beteg leszek, ha 25 fokban leveszem a pulóvert. Meg ha hideget iszom. Istenem... 😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!