Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan háborog anyum a sör...

Jogosan háborog anyum a sör miatt?

Figyelt kérdés
vett apámnak három sört hétvégére. az öreg hozzá sem nyúlt, gondoltam egyet akkor lenyúlok, és a jövő hét elején míg akciós visszaveszem. de előbb észrevette és kaptam a letolást hogy az nem nekem lett véve, miért nyúltam hozzá stb.
2022. nov. 20. 22:50
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
*fél hetes
2022. nov. 21. 05:57
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

Miért nem apudat kérdezted meg, az ő söre. Aztán akkor ad egyet és még meg sem kell venned.

Inkább ez az alattomos viselkedés, ami kiakasztó, hogy ellopod és stikában visszacsempészel egy másikat.

2022. nov. 21. 07:20
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk attól is függ hány éves vagy. 15 évesen ne sörözgessél.
2022. nov. 21. 07:50
 14/21 anonim ***** válasza:
52%
Te a Penny marketingesek vagy, ennyire nem megy?😂
2022. nov. 21. 08:31
 15/21 A kérdező kommentje:
nem tudom miről beszélsz 14. kérdezték hol vettem, válaszoltam
2022. nov. 21. 08:33
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Tedd ki az asztalara az árát aztán ennyi.
2022. nov. 21. 08:58
 17/21 anonim ***** válasza:
82%

Jogosan. Nem "nyúljuk le" a másét, még úgy sem, hogy majd újra megvesszük neki. Ilyenről legfeljebb sürgősebb/fontosabb dolgoknál lehet szó, de azt is azonnal szokás megmondani, hogy bocs, gyorsan kellett egy mittudoménmi, kivettem egyet a fiókodból, majd hozok másikat. De egy nyamvadt sört egyszerűen csak suttyóság lopkodni. Vagy megkérdezed, megihatsz-e egyet, vagy elbattyogsz, és veszel magadnak. Ha nem tudsz azonnal venni, kibírod azt az 1-2 napot anélkül a sör nélkül.

Nem szakad le az ég attól, ahogy eljártál, csak idegesítő. Biztos ismered apát szokásait, és tudni vélted, hogy ha eddig nem nyúlt hozzá, akkor nem is pont aznap este tervezte meginni mindhármat, vagy megosztani valakivel. De ne legyél benne ennyire biztos, ne kezeld úgy a cuccát, mintha a tiéd lenne, és ne sumákolj a dolgaival a háta mögött. Gondolj bele, milyen idegesítő lehet, mikor a személyes kis dolgaidról azt hiszed, hogy tervezhetsz vele, tudod mid és mennyid van, aztán meglepetésszerűen megtudod, hogy ja, te csak azt hiszed, hogy tudod, mert valaki kontárkodik benne.

2022. nov. 21. 09:15
 18/21 anonim ***** válasza:
81%

"Inkább ez az alattomos viselkedés, ami kiakasztó, hogy ellopod és stikában visszacsempészel egy másikat."

Basszus, egy 160 forintos sorrol van szo.😀 milyen csaladban eltek ti hogy feltitek egymastol az etelt, italt? Egy csaladban az a normalis, ha mindenki ehet, ihat abbol ami otthon van.

Vagy apad talan alkoholista?

2022. nov. 21. 12:52
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Apa söre nálam nem egy kategória a konyhában lévő kenyérrel, meg a családnak főzött, tál borsófőzelékkel. Anya kollagén italpora sem, meg hugi imádott, fehércsokis Twixe sem. Szerintem normális, hogy nem csak közös dolgok léteznek otthon.

2022. nov. 21. 13:16
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

#18 Majd akkor is ezt mondd, ha a te cuccod tűnik el anélkül, hogy szólna aki elveszi / megissza.

Egyébként nálunk is működik ez a "holnap visszaveszem" dolog, de persze csak úgy, ha előre szólunk az illetőnek "figyelj, kiveszek egy sört de holnap visszaveszem" stb.

Simán lenyúlni nem szép dolog.

Így kezdődik. Először csak párszáz ft, aztán megy majd szépen feljebb.

Utána már nem csak otthon lop...

2022. nov. 21. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!