A másik vegetáriánus jogosan kapta fel a vizet? (többi lent)
Nem értem, hogy képzeli egyáltalán.
Mindenkinek saját joga eldönteni, hogy mikor és mit eszik, ezenkívül, ha nem a saját szervezete miatt csinálja, nem oszt és nem szoroz az a hús, mivel nem fog több állat meghalni emiatt, hogy ő belekóstolt(bárki bármit mond), szóval, még ha lenne is beleszólása, akkor se lenne jogos szerintem.
Tipikusan azok reagálnak így, akik 'vallásként' kezelik az életmódjukat, nem pedig ésszerű szempontból (az állatok szempontjából mindegy, hogy ki ette meg azt a húst, ami már úgyis el volt készítve, elfogyott volna)
A kis ugrabugrának meg ezt az olvasnivalót küldeném:
[link] (a 'párizsi kivételről' szóló részt)
Nem,mi köze van hozzá eleve..
Amúgy is baromság,egy falat 3 év után nem oszt nem szoroz semmiféle szempontból,csak józan paraszti ésszel átgondolva . Mellesleg én tisztelem ha valakinek vannak elvei,kell is,de vágyai is ,ezért senkit nem lehet elítélni ,mert eszik .
Én 14 éve vagyok vegetáriánus, előtte CSAK húst ettem (na jó nyilván nem csak, de nagyrészt igen, köretet nem ettem semmihez, sőt, utáltam a zöldségeket). Szerettem a húst, mégis képes voltam lemondani róla, mert az állatokat jobban szeretem mint az étvágyamat. Eszembe nem jutna húst enni, SOHA, egy falatot sem! Azóta szerencsére megszerettem a zöldségeket, tudok nagyon finom vega kajákat főzni és nem hiányzik a hús.
Az ilyenek miatt mint aki beleeszik néha egy kis húsba gondolják az emberek azt hogy minden vega ilyen és előszeretettel vágják a fejünkhöz. Én szerintem kinevettem volna hogy aha, te nevezed magad vegának, hagyjuk már és ennyi. Ne hangoztassa akkor hogyha nem az. Lehet ő is hasonlóan gondolta ezt mint én, hogy úgymond "rossz hírnevet" hoz a vegákra. Ez így még nekem is hülyén hangzik, de hasonló dolog járhatott a fejében szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!