Jogosan várnak el ilyet a vásárlóktól egy élelmiszerüzletben?
Beálltam a pénztárba, és szólt a pénztáros, hogy be fog zárni, én vagyok az utolsó, és én zavargassam már el azokat, akik esetleg be akarnak állni mögém.
Jött egy pár, és még nézegették a hátam mögött az állványokat, úgyhogy nem is hallották, amikor mondtam, hogy ne álljanak be, zárva van a pénztár, de még nem is álltak közvetlenül mögém, de a pénztáros már pampogott, hogy megmondta, hogy szóljak a vásárlóknak, hogy ne álljanak be.
Most komolyan nekem kéne intézkednem, hogy bezárhasson a pénztár? Nem tudok róla, hogy az alkalmazottjuk lennék.
Micsoda óriási elvárások :D
Nem árufeltöltésre kértek meg :D
Meg aztán marha drága lehet egy tábla, amire az van írva, hogy "zárva", és ezt kitehetnék az utolsó vásárló háta mögé.
Ha megkér normálisan, hogy tegyem ki, azt még meg is tettem volna zokszó nélkül.
Beírni a vásárlók könyvébe aztán kirúgatni a tapló pénztárost a francba.
Én is azt tapasztalom, hogy a legtöbb üzletben iszonyú alacsony a színvonal és borzasztó sötét emberek dolgoznak.
Rendesen én érzem magam kellemetlenül, mikor köztük kell sorbaállnom...
Manapság nagyon sok bunkó pénztáros van. A normálisak is miattuk szívnak.
Nekem sokszor nem is köszön vissza a műkörmös pi**a, miközben lehúzza az árukat azt ecseteli a másik pénztárossal, mennyit ittak és milyen részegek voltak előző este. Nem a tip- top hanem a kultúrálatlanabb fajta nőkről van szó.
Ezzel csak azt érik el, hogy az emberek nem szívesen vásárolnak náluk.
A másik eset amikor a termékeket szó szerint dobálják.
A másik pedig, hogy nyilván hosszú a műszak, mégis utálom ha az alkalmazottak befurakodnak elém, hogy megvegyék az ebédjüket.
A másik sokszor a pénztáros szólt be nekem, hogy aki csak egy rágót akar engedjem magam elé, amikor ő 1 perce és pedig már 20 perce álltam a sorban.
Sajnos manapság egyre kevesebb helyen bánnak normálisan a vásárlókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!