Jogosan várnak el ilyet a vásárlóktól egy élelmiszerüzletben?
Beálltam a pénztárba, és szólt a pénztáros, hogy be fog zárni, én vagyok az utolsó, és én zavargassam már el azokat, akik esetleg be akarnak állni mögém.
Jött egy pár, és még nézegették a hátam mögött az állványokat, úgyhogy nem is hallották, amikor mondtam, hogy ne álljanak be, zárva van a pénztár, de még nem is álltak közvetlenül mögém, de a pénztáros már pampogott, hogy megmondta, hogy szóljak a vásárlóknak, hogy ne álljanak be.
Most komolyan nekem kéne intézkednem, hogy bezárhasson a pénztár? Nem tudok róla, hogy az alkalmazottjuk lennék.
Azért megfigyelhető éppen melyik boltról van szó.
Az élelmiszerüzletek nagyrészében (ahol eddig tapasztaltam CBA, Tesco stb) elég bunkó pénztárosokkal volt dolgom, konkrétan dobálták át a kosárba az árukat, valamint feltartották a sort mert az előző esti bulit beszélték meg, káromkodás közepette. Emellett nyilván ők kevesebbet keresnek mintsem egy Aldiban, Lidl-ben dolgozó de nehogy már köteles legyek elviselni őket. Sokuk még csak köszönni se képes.
Minden szakmában előfordulhat, hogy a vásárlók és ügyfelek frusztrációt okoznak, az is, hogy kevés fizetéssel rendelkeznek. Ezért miért kellene különbnek beállítani a pénztárosokat? Itt nem általánosítok, vannak kivételek. Sok embernek viszont eleve agresszív és bunkó a személyisège.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!