Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért kérdeznek kb.1 hónapja...

Miért kérdeznek kb.1 hónapja minden vásárlásnál az Aldiban irányítószámot a vásárlóktól?

Figyelt kérdés
Ennyire fontos a vevői kör lakhelye?
2017. okt. 4. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem azt elenőrzik mennyire van hatással a vásárlóikra az újságjuk
2017. okt. 4. 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hogy honnan jár oda több vásárlóközönség.
2017. okt. 4. 21:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Piackutatási célja van. Ezt nem csak az Aldi szokta eljátszani, volt már ilyen több üzletben is, pl. Lidl, Auchan, Tesco.

Azt mérik fel, hogy mekkora területet érint a vásárlói kör. Van-e esetleg értelme x km-en belül másik üzlet nyitásának. Akár még nagyobb városon belül is. Pl. Egy nagyváros nagyobb lakótelepeinek külön irányítószáma van. Ha az adott lakótelepről gyakran, sokan járnak az üzletbe, annak ellenére, hogy esetleg a város másik végében van, akkor szóba jöhet, hogy ott is nyitnak egy üzletet.

2017. okt. 4. 23:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább amiatt, hogy hova vigyenek újságot.
2017. okt. 5. 08:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólókkal. Plusz szerintem azt is nézik, hogy mi az a táv, amit képes vagy megtenni, hogy náluk vásárolj, így ha sokan vannak egy adott környékről, elképzelhető, hogy nyitnak ott egy új üzletet.
2017. okt. 5. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:
32%
Én rohadt szemét vagyok , vagy nem adok választ, vagy jó távoli város (230 km távolság) irányítószámát adom meg.
2017. okt. 6. 18:46
 7/7 Timcsa80 válasza:
Kedves 6-os sajnállak hogy ez okoz örömet....
2018. febr. 26. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!