Jogosan háborog anyum a sör miatt?
Figyelt kérdés
vett apámnak három sört hétvégére. az öreg hozzá sem nyúlt, gondoltam egyet akkor lenyúlok, és a jövő hét elején míg akciós visszaveszem. de előbb észrevette és kaptam a letolást hogy az nem nekem lett véve, miért nyúltam hozzá stb.2022. nov. 20. 22:50
1/21 anonim válasza:
Nem jogos de hogyha tudod hogy ilyenek a szüleid akkor vegyél magadnak sört aztán elébe mentél a konfliktusnak
2/21 A kérdező kommentje:
nem tudom mit kell leállni veszekedni 160 forint miatt
2022. nov. 20. 23:05
3/21 A kérdező kommentje:
főleg hogy nem is hiányolta senki
2022. nov. 20. 23:06
4/21 anonim válasza:
Szerintem nem volt jogos, de ez csak egy apróság, nem értem mit kell ezen rágódni. Bocsánatot kérsz és veszel egy másikat. Ennyi.
5/21 anonim válasza:
#2 Add már meg a bolt címét ahol vette anyud, csak mert nálam 330 a legolcsóbb sör :D
6/21 A kérdező kommentje:
#5 Pennyben most akciós következő csütörtökig a Königsbrau nevű, de csak ilyen gagyibb 4%-os
2022. nov. 20. 23:11
8/21 anonim válasza:
Szerintem nem az volt a baj, hogy megittad, hanem hogy lenyúltad.
9/21 anonim válasza:
Nem tudom nálatok mi a házirend, de ha az a szabály is él, hogy "nem a tied", akkor jogos a felháborodás, úgy illett volna, hogy megkérdezed, megihatod-e az egyik sört.
Márpedig a leírásod azt sejtteti, hogy van nálatok ilyen szabály: "gondoltam egyet akkor lenyúlok, és a jövő hét elején míg akciós visszaveszem. de előbb észrevette"
Tehát már a lenyúlás pillanatában tisztában voltál vele, hogy következménye lehet.
Lényegtelen, hogy máshol milyen házi szabályok vannak a családoknál, ezek szerint az ottani szabályt tudatosan hágtad át, és rád szóltak, hogy az ott nem illő.
Mi is ezzel a problémád?
Írjuk, azt, hogy jól tetted, ne foglalkozz azzal mit mondott anyud?
10/21 A kérdező kommentje:
ha megkérdezem nemet mond, merthogy nem nekem vette meg nem az enyém mittudomén. de már itt ülök várom a fél hatos nyitást visszaveszem azt a szart
2022. nov. 21. 05:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!