Hogy kezeljem jól a helyzetet a szüleim és a férjem között ragadva?
Építkezünk.
Szüleimtől ajándékba kapjuk a telket és szeretnének nagyobb összeggel is támogatni, emellett aktívan részt is vesznek az építkezésben.
Telket elfogadjuk, de a pénzt csak végső esetben szeretnénk.
A probléma a szüleim és a férjem közötti kapcsolat.
Szüleim nem érzik a férjem háláját és ebben igazuk is van, tényleg nem érezhető rajt.
Viszont szüleim is -persze jó szándékból- de mindenbe is bele akarnak szólni
Milyen támogatást vegyünk fel, mit hogyan csináljunk, ha vmit magunk megcsinálunk az úgy nem jó, nem úgy kell, miért nem megy férjem munka előtt/után minden nap az építkezésre (több műszakos munkarendben dolgozik). Ő nincs hozzászokva, hogy ilyen szinten irányítsák, így inkább kivonja magát a szüleimmel történő kommunikációból. Ez vmilyen érthető, azonban úgy gondolom kicsit megalázkodhatna ilyen téren, hiszen rengeteg támogatást kapunk.
2 oldal között pedig ott vagyok én és nem igazán tudom, hogyan kezelhetném a helyzetet
Tanácsokat szívesen fogadnék!
Sajnos tényleg vannak ilyen kontrollmániás szülők. :(
Kérdező, kiskorodban abba is beleszóltak, hogy a zsebpénzedet (spórolt pénzedet) mire költheted el?
Már felnőtt gyerekeink vannak, ha bármit / bármennyit adunk nekik, az onnantól fogva az övék. Ajándék. Saját dolguk, hogy mire költik... Nem szólunk bele.
(nyilván ha valami extrém káros szenvedélyre akarnák, akkor nem is adnánk...)
"Ezt a segítséget a férjem is elfogadta tőlük, nem én beszéltem rá"
Bánja is már, nagyon mélyen, amikor önzetlen segítségnek gondolta, holott csak egy romlott számítás volt az egész.
Lehet hamarosan annyira megbánja majd, hogy lelép a pcsába, hogy találjon egy normális nőt. Mert te nem vagy az. És ezt már régóta fel kellett volna ismerned és szakemberek segítségét kérni. De te csak ültél a szrban, mer' jóvanazúgy,ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!