Hogy kezeljem jól a helyzetet a szüleim és a férjem között ragadva?
Építkezünk.
Szüleimtől ajándékba kapjuk a telket és szeretnének nagyobb összeggel is támogatni, emellett aktívan részt is vesznek az építkezésben.
Telket elfogadjuk, de a pénzt csak végső esetben szeretnénk.
A probléma a szüleim és a férjem közötti kapcsolat.
Szüleim nem érzik a férjem háláját és ebben igazuk is van, tényleg nem érezhető rajt.
Viszont szüleim is -persze jó szándékból- de mindenbe is bele akarnak szólni
Milyen támogatást vegyünk fel, mit hogyan csináljunk, ha vmit magunk megcsinálunk az úgy nem jó, nem úgy kell, miért nem megy férjem munka előtt/után minden nap az építkezésre (több műszakos munkarendben dolgozik). Ő nincs hozzászokva, hogy ilyen szinten irányítsák, így inkább kivonja magát a szüleimmel történő kommunikációból. Ez vmilyen érthető, azonban úgy gondolom kicsit megalázkodhatna ilyen téren, hiszen rengeteg támogatást kapunk.
2 oldal között pedig ott vagyok én és nem igazán tudom, hogyan kezelhetném a helyzetet
Tanácsokat szívesen fogadnék!
Ne azt mondd nekik, hogy más anyagi támogatast nem fogadtok el, az nem oldja meg a problemát. Azt mondd meg nekik, hogy innentől nincs belepofázás az életetekbe.
Aztán majd eldöntik ezután, hogy mit akarnak. Azért ne adjanak, hogy az ajándék egy kontroll legyen. A férjednek tök igaza van, en is ultimátumot adnék, ki kéne jönni a szüleid sggéből.
Mi az hogy nem találtatok volna nélkülük szakembereket? Internet, bszki. Felnőtt emberek vagytok, látom, még nem esett le nektek. Mármint neked, a férjed meg tűr téged. Még egy ideig.
"Férjem nem is szól szüleimhez mikor egy időben dolgoznak az építkezésen, ezt sérelmezik ők igazán, úgy érzik nem ezt érdemlik"
Nincsen min csodálkozni a férjed reakcióját tekintve, hiszen azt érzi, hogy csak beledumálni a dolgokba miatt jönnek. Én sem szólnék hozzájuk így. Sőt, a pénzükkel együtt elhajtanám a pcsába a szüleidet. Ha érdek nélkül nem akarnak segíteni, akkor ne segítsenek. Dugják fel a seggükbe. Lehet megsértődni.
Itt a szüleiddel van a baj. Nem kedvességből, szeretetből támogatnak.
Te meg annyira a befolyásuk alatt állsz h elhiszed azt h pitiznetek kellene,mert segítettek. Ezt mások szülei önzetlenül teszik.
Anyagilag a szeim nem tudtak soha segíteni, de a munkájukkal igen!
Betonoztak, festettek stb.
Soha nem szóltak be semmibe, nem várták h hálálkodjunk és megalázkodjunk.
Szomorú hogy neked ez a természetes!
11 es válaszoló
A szakembereket értsd úgy, h 30 millio helyett meg tudjuk így oldani 20ból
Ezt a segítséget a férjem is elfogadta tőlük, nem én beszéltem rá
De igen, a szüleim a tipikus mérgező szülők, nehéz nekem elválasztani a normálist és azt amit ők tesznek
Van még hiva fejlődnöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!