Szerintetek jogosan tett akkoriban szemrehányást a pszichológus?
Volt ma egy cikk a facebookon, hogy valaki jogosítvány nélkül vezetett autót, nem volt baleset, meg semmi,de a rendőrök elcsípték, azt mondta, hogy benzinnel megy az,nem jogsival. Valami ilyesmi volt, pontosan nem emlékszem. Hogy hogy jön ez ide?
Annyi, de annyi baleset van, idióta, szabályokat be nem tartó, agresszív sofőrök, akik nem tudnak vezetni, mégis ott a papír, hogy tudnak. A jogosítvány.
A pszichológus, pszichiáter is sajnos van úgy, hogy egyáltalán nem ért ahhoz, amit csinál, nincs érzéke hozzá, attól még hogy papírja van róla, hogy több évig tanulta. A közös az, hogy életeket nyomoríthat meg mindkettő ugyanúgy. Sajnálom, remélem a mostanival meglesz a kémia és tudtok együtt haladni.
Elég híg a szakma.
Egyszer villamoson ülve hallgattam két beszélgetőt, az egyik pszichológus volt. Úgy kezdődött a mondat, hogy "Megint volt nálam a srác akinek nem áll fel" mesélte hogy "mondta, hogy jönne jövő héten is, de mondtam neki, hogy nem kell" aztán hozzá tette, hogy isten ments, hogy jöjjön... Undorító volt még hallgatni is.
Kérdezd meg, hogy klinikai szakpszichológus-e.
Az nem elég, ha valaki végighallgatta a 4-5 év elméletet, van utána - ha jól tudom - egy 3 éves képzés, a klinikai szakpszichológusi.
Kb. ez garantálja, hogy tud-e emberekkel megfelelően bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!