Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogosan tett...

Szerintetek jogosan tett akkoriban szemrehányást a pszichológus?

Figyelt kérdés
Anyámnak hisztornikus (jól írom?) személyiségzavar van, meg sokat volt pszichitárián szorongásos-pánikos dolgaival. Nekem is van tapasztalatom mentális problémákkal, saját magam is tapasztaltam. Tizenévesen szemrehányást tett az egyik pszichológus hogy érzelmileg támogatnom kéne anyámat, de elvoltam a saját gondjaimmal, nem tudtam hogy kezeljem az ilyesmit, ma sem tudom, bár már hosszú távolságban élek tőle. Szerintem is támogatnom kéne valahogy, néha néha sír magában de csak azt mondta hogy így adja ki a feszültséget, ilyenkor magára hagyom hogy hadd adja ki magából, ha panaszkodik maximum próbálok valami vigasztalót mondani, igazán nem tudom hogy lehet az ilyet kezelni. 22/f
2022. nov. 11. 11:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Vannak a szakmájukra alkalmatlan emberek. Hát, ő pont ilyen, sajnos.
2022. nov. 11. 11:32
 2/12 A kérdező kommentje:
1.Igen, több szempontból is az szerintem. Viszont valahol zavar hogy nem tudok a családtagjaimhoz kötődni, pedig anyám olyan támogató, amikor kórházban voltam mindig ott volt velem.. Apámtól is annyi mindent kapok, többet mint érdemlek szerintem.
2022. nov. 11. 11:33
 3/12 anonim ***** válasza:
99%
A pszichológus első szabálya: nem ítélkezel, nem oktatsz ki. Aki ezt nem tartja, pláne egy gyerekkel szemben, az szakmai zéró, hulladék.
2022. nov. 11. 11:43
 4/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is, telefonálgat, nem figyelt, önérzetes és még sorolhatnám, találkoztam nála jobbakkal. Most akihez magánrendelésre megyek az pszichiáter és pszichoterapeuta is egyben, remélem jó szakember és segít.
2022. nov. 11. 11:54
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

Volt ma egy cikk a facebookon, hogy valaki jogosítvány nélkül vezetett autót, nem volt baleset, meg semmi,de a rendőrök elcsípték, azt mondta, hogy benzinnel megy az,nem jogsival. Valami ilyesmi volt, pontosan nem emlékszem. Hogy hogy jön ez ide?

Annyi, de annyi baleset van, idióta, szabályokat be nem tartó, agresszív sofőrök, akik nem tudnak vezetni, mégis ott a papír, hogy tudnak. A jogosítvány.

A pszichológus, pszichiáter is sajnos van úgy, hogy egyáltalán nem ért ahhoz, amit csinál, nincs érzéke hozzá, attól még hogy papírja van róla, hogy több évig tanulta. A közös az, hogy életeket nyomoríthat meg mindkettő ugyanúgy. Sajnálom, remélem a mostanival meglesz a kémia és tudtok együtt haladni.

2022. nov. 11. 14:05
 6/12 A kérdező kommentje:
Én is, rohadtul elegem van a mentális betegségekből.
2022. nov. 11. 14:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Elég híg a szakma.

Egyszer villamoson ülve hallgattam két beszélgetőt, az egyik pszichológus volt. Úgy kezdődött a mondat, hogy "Megint volt nálam a srác akinek nem áll fel" mesélte hogy "mondta, hogy jönne jövő héten is, de mondtam neki, hogy nem kell" aztán hozzá tette, hogy isten ments, hogy jöjjön... Undorító volt még hallgatni is.

2022. nov. 11. 16:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Ideje másikat keresni.
2022. nov. 11. 22:33
 9/12 A kérdező kommentje:
8.Ez tizenévesen történt 16-17 évesen kb, kardiológiai rehabon is beszéltem eggyel 18 évesen, az előbbihez jártam gyerekként is. Remélem akihez most megyek magánba tud segíteni.
2022. nov. 11. 22:37
 10/12 anonim ***** válasza:
52%

Kérdezd meg, hogy klinikai szakpszichológus-e.

Az nem elég, ha valaki végighallgatta a 4-5 év elméletet, van utána - ha jól tudom - egy 3 éves képzés, a klinikai szakpszichológusi.

Kb. ez garantálja, hogy tud-e emberekkel megfelelően bánni.

2022. nov. 12. 03:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!