Szülők! Mit szóltatok hozzá, mikor a gyereketek elmondta, hogy pszichológushoz szeretne járni?
Figyelt kérdés
Esetleg csalódtatok benne/magatokban?2022. aug. 28. 19:51
1/22 anonim válasza:
Nem értem, miért kellett volna bárkiben is csalódnom?
Ha a gyereknek csípöproblémája van, akkor is csalódott vagy?
Semmi különbség sincs a két helyzet között, van egy probléma és megfelelö szakemberhez fordul.
2/22 anonim válasza:
Elvinném. Nehéz ma a társadalomban helyt állni. Megköszönném hagy ennyire bízik bennem és kérte hogy menjünk.
3/22 anonim válasza:
Dehogy. Támogatnám, igyekeznék neki a jó szakembert keresni.
4/22 anonim válasza:
Anyám reakciója anno 19 évesen:
apád bántott? mondom nem.
akkor nevelőapád? az se.
abortuszod volt? nem.
akkor jól van.
én fizettem zsebpénzből, vidéki vagyok itt olcsóbb volt. 3 évet jartam havi 1x 5 ezerért. most 23 vagyok.
5/22 anonim válasza:
Inkább barátokat keressen, ha már nem elég neki, amit a szülők nyújtanak lelkileg. Akinek jó szülei vannak, és legalább egy igazi barátja, annak nincs szüksége ilyesmire, mert nincsenek lelki problémái.
7/22 anonim válasza:
És akinek nincsenek jó szülei, 5-ös, az mit csináljon?
8/22 anonim válasza:
"Inkább barátokat keressen"
- Ó, te jó ég! Bár előbb olvastam volna a kommentedet!
Hiszen ha az embernek nincsenek barátai, nincs más dolga, mint keresni őket! Mekkora ötlet!
9/22 anonim válasza:
#3-as válaszolóval értek egyet, támogatni kellene, félretéve a szülői önbecsülésen esett sérelmet. Mélyebb beszélgetések, hallgatás, minőségibb idő. Ez nem azt jelenti hogy szülőként hibáztál, de kell valaki aki segít a gondjait megoldani. El kell fogadnod, hogy most ez(még) nem a Te dolgod lesz.
10/22 anonim válasza:
Akinek nincsenek jó szülei, az forduljon a barátaihoz vagy más felnőttekhez, pl rokonokhoz, akiben megbízik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!