Segítenètek neki?
Figyelt kérdés
Anyum "bajba" került. Felvett egy funda hitelt lakásfelújításra. De visszadobtak 1-2 számlát, ès nem tud igazolni, ezèrt egy nagyobb összeget kell viszafizetnie. Vagy valami hasonló. A gond az, hogy nem valami jó a kapcsolatom. Az esküvőmre a vacsorára nem jött el mert apum ott volt.van 2 háza, erre az egyiket el akarja adni, a másikat meg bátyámnak akarja adni (bár jogilag ez nehèzkes lenne, de mind1, itt az elv a kèrdès.) Nővèremèknek a 2. Lakásban kellett lakniuk. Úgy volt, hogy 3 hónapot, de 7 lett belőle. 3 hónap után lakbèrt kèrt tőlük 60 ezret, miközben bátyám 20 ève lakik nála, ès semmit nem fizet, max a számlát. Tudnèk rajta segíteni, valahol akarnèk is, de valahol nem is, mert bátyám dolga lenne. Ő volt mindig a kiskedvenc, ő volt a jó gyerek, mi meg le se voltunk kakilva... Meghát az hogy belerúgott a nővèrembe, az nekem se tetszik... A válása is az ő hibája (megcsalás), rendszeres vita amièrt elköltöztem, 0 anyagi támogatás, a bajaimat magamnak, páromnak kellett megoldani, segítsègèrt meg anyósomhoz mehettünk csak....2022. nov. 10. 06:20
31/31 anonim válasza:
Én is kimaradnék ebből. Nem látom rá az okot, hogy "mivel érdemelte volna ki". Épp ellenkezőleg. Csak azt látom, hogy miért nem érdemli meg a segítséget. Pozitív dolgot te sem írtál róla eddig, csak azt a tényt, hogy ő az anyád. Mi más szól még mellette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!