Tényleg tapasztalatra és jótanacsra lenne szükségem!
3 éve elvaltam egy 8 és 11 eves gyermekemmel eljöttem új férjem van. A régi férjem nagyon megnehezíti az eletem elviszi ugyan a gyerekeket de nagyon nem foglalkozik velük. Edzésre nem viszi őket és hétvégi focimeccsre sem. Voltam gyámügyön ott igazából elmondta apuka hogy ő szereti a gyerekeit de neki új családja van és dolgozik nem ér rá ilyenekre hogy vigye őket ide-oda. Igazából én lettem megszólva hogy miért nem vagyok együttműködő apukával. Jelenleg ott tartunk hogy elviszi 2 hetente es en viszem őket akkor is minden foglalkozásra majd visszaviszem. Én viszem orvoshoz ha na van és beteg lesz de ez már nem állapot nincs semmi magánéletem az exem ugráltat. Most ott tartok ha nem viszem őket meccsre a gyereknek ártok de már kezd elviselhetetlen lenni a helyzet. A gyámügyre hiába megyek az apuka pártját fogják. Van valakinek valami hasonló helyzetben tapasztalata?
Jól értem, otthagytad a gyerekek apját egy másik bak miatt, vitted a gyerekeket is, de elvárnád, hogy az apa ugorjon mindig, amikor te füttyentesz egyet? Lehet, hogy a gyámügy is így látja?
Az új kanod nem tudja vinni a gyerekeket?
2018. szept. 21. 20:23
2/17 anonim válasza:
Mi van? Nála lesz beteg a gyerek és te futsz oda h elvidd orvoshoz? Ha nem mennél ugy hagyná pl fuldokolva,biztos bírósághoz fordulnék,az ilyet nem a gyereke érdekli hanem a bosszu h te is felálltál tovább léptél nem otthon sirsz megalázva.. Egyáltalán minek viszi el,ha le se tojja oket gondolom a gyerek is érzik...
2018. szept. 21. 20:27
3/17 A kérdező kommentje:
Nem nem jól látod. Elvaltunk de nem egy masik férfi miatt. A volt férjem akkor nem viszi a gyerekeit foglaljozasra amikor nála vannak apai kapcsolattartásra es az en jelenlegi párom viszi őket és én is.
2018. szept. 21. 20:28
4/17 A kérdező kommentje:
Jelenleg az apai láthatás alatt is én és a parom visszük a gyerekeket minden programra mert az apjuk nem hajlandó. Nem ő ugral nekem hanem mi neki.
2018. szept. 21. 20:30
5/17 A kérdező kommentje:
Második valaszoló igen így szokott lenni. Én viszem őket mindenhová. Hiába megyek a gyámügyre is meghazudtól hiába vittem edzőtől irásos igazolást hogy nem hordja kimagyarázza hogy dolgozik és még nekem mondják hogy legyek együttműködő apukával. Ez ok de ez már túl ment egy határon. Mit tudnék még szerintetek tenni?
2018. szept. 21. 20:33
6/17 anonim válasza:
Semmit,ebben az országban a nő egy darab ... ér. Nálunk is ez volt,meg el se vitte,v otthagyta másnál ő meg lelépett a haverokkal,persze megcsinálta,meg h már nagykorú dolgozó, megjelent nála támogatásért.. Szánalmas némelyik.
2018. szept. 21. 20:38
7/17 anonim válasza:
Semmit. Te akartad őket, megkaptad. Neveljed. Az apának láthatása van, hogy az alatt mit csinál ahhoz már semmi közöd. Ha nem ütközik törvénybe. Ez van.
2018. szept. 21. 20:44
8/17 A kérdező kommentje:
Az exem is lepasszolja a családtagoknak mert a neje nem akar velük foglalkozni. Ezt is szóvá tettem hogy mindig máshol alszanak a gyerekek azt mondták hogy joga van hozzá. Mihez nincs?
2018. szept. 21. 20:45
9/17 anonim válasza:
Ez az egész zavaros.Általábban kéthetente hétvégén van láthatás alapesetben.
Nem csak hétköznap vannak edzések?
Miért vannak nála a gyerekek hétköznap?
Én nem váltam el, de ha elválnék és azt vàrnám az volt férjemtől, hogy hurcolássza a gyereket hétvégi edzésekre és különórákra, nyilvál azt mondaná, hogy felejtsem el! És teljesen igaza lenne.
2018. szept. 21. 20:53
10/17 anonim válasza:
Nem kell orvoshoz se vinni apának a láthatáson,anyuci rohanjon oda is ha a gyerek rosszul mer lenni,nem apukának semmi kötelezettsége az utcán is ott hagyhatja egyedül.. Na még szép h egyre kevesebb nő akar szülni ,mert ugyis ővék a gyerek még a kétheti láthatáson is,a házasság alatt is. Apukák mondjanak le roluk inkább de aztán ne tartsák a markukat mikor a gyerekből dolgozó lesz v épp kell vmi.. Egyáltalán a spermán kivül apának mi a funkcioja v dolga a kedves válaszolok szerint.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!