Anyukák! Segíteneték? (kutatás)
Mi lenne az a termék amit mondjuk nem vennétek meg hanem bérelnétek apró pénzért,mint pl a babamérleg.Amiket csak az első pár hónapban használnátok.
Ötleteket várok.
Sajnos én is azt gondolom, nemigen van ilyesmi. Talán tényleg a mérleg, vagy cumisüveg-melegítő.
Nekem nem elsősorban az anyagiak miatt vannak averzióim, hanem a higiénia miatt.
Mellszívót pl. még a tesómnak sem adok kölcsön.
Az összes többi cucc: kiskád, játszószőnyeg, légésfigyelő, autós hordozó, hordozókendő, járóka, kisebb ruhák stb. 5 éve vándorolnak a családban testvérek, unokatestvérek, közeli bartánők között, de idegenek által is használt dolgokat nem szívesen használok, nem tudhatom, hol milyen körülmények között tárolták stb.
-Babamérleg: nagyon sokszor nem kell két hónapig sem, akkor azért nem mindegy, hogy nálam volt- e egy hónapig 2000 T- ért vagy megvettem, akár használtan 4- 5000ért.
-Hordozókendő, csatos hordozó és társai: nagyon jó lehetőség az ismerkedéshez, mert azért egy hónap alatt kiderül, hogy beválik- e az adott eszköz, mert ha nem, akkor azért pár ezer forintot megspórolhat az ember. (mondjuk ehhez nem árt ismerni nagyon alaposan a használatát vagy "bedolgozót" keresni, aki segít az elsajátításban az anyukának, hogy ne érje kudarc).
-Szánkó:): most nagyon jól jönne ha lenne kölcsönző, nem tudjuk hol tárolni, tényleg nem, de ha leesne a hó, akkor jó lenne hova fordulni, nem kuncsorogni a szomszédnál, hogy egy- egy délutánra hadd kérjük kölcsön:).
-Babakocsi: sokszor látom, hogy már az x- edik tipust veszi majd adja el az anyuka, mert valami miatt nem jön be a járgány. Ha lenne több fajta, tipus, amit az ember lánya kibérelhetne pár napra, hétre, szerintem segíthetne.
- 34- 40- 46- os ruhácskák: van ugyan ilyen szolgáltatás, a manócsomag például, de ott csak postai úton megoldható az apró ruhák kölcsönzése, szerintem sok településen lenne kereslet ha élőben is lehetne kölcsönözni
...
Köszönöm a válaszokat!
Nem én szeretném bérelni,csak gondolkotam míg gyesen vagyok valami üzleten,és ilyen még nem nagyon van.
Gondoltam járássegítőre,sterilizáló,elektromos hinta,meg ilyenek.
Lehet hülyeség,ez csak egy öltet.
Várom a további válaszokat és ötleteket.
Babaruhákat is szeretnék árulni közben.
Igen ez attól is függ hogy hány gyereket tervez az ember meg hogy a csládban van e kinek továbbadni mert ha igen akkor szóba se jön a bérlés.
Amit előttem írtak az viszont nagyon igaz. Én is több babakocsit "fogyasztottam" el a 2 gyerekem során mire úgy nagyjából célt értünk.
Hordozókendő az is tuti ötlet, Pesten egyébként van is ilyen ahol rugalmas kendőt, sima kendőt, mei tait csatos hordit szóval ilyesmiket lehet bérelni és akkor kiderült volna számomra hogy nekünk tök rossz ez vagy az és a gyerek is utálja így pedig megvettem marha drágán és töredékéért lehet csak eladni használtan.
Mérleget mi is még az első gyereknél a védőnőtől kaptunk ingyen arra a 2-3 hónapra míg kellett.
Mondjuk később meg nem vettem, mert most minek otthonra, nem méregettem a szopi mennyiséget, a súlyát meg havonta úgyis megmérték a tanácsadóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!