Homeopátiában jártas anyukák, segitenétek?
Figyelt kérdés
Vettem lányomnak aki 6 éves echinacea angustifolia 5 ch golyócskát, de sajnos nem tudom, hogyan adagoljam! Ő aztmás és immunrendszere elég gyenge, egy nátha ledönti! Ezt ajánlották rá! Segitenétek? És hol tároljam? Tényleg nem lehet gépek közelében? Köszönöm2012. aug. 12. 12:13
1/2 anonim válasza:
Asthma?
Én is az voltam és ledöntött minden betegség,nem vagyok anyuka de segítek:)
Ismerősöm szedte ezt,napi 5 golyót.
De viszont amit ajánlok az immun rendszerére: C vitamin 1000Mg-os napi 1. és olyan szépen helyre jön az immunrendszere hogy az csak na:) Azt szedem már kis korom óta. Vagy C vitamin ami olyan 800 forint,és ilyen szopogatós,narancssárga dobozza van. nevét elfelejtettem. És miért ne lehetne gépek közelébe? csak nem futhat annyit,mint a többi gyerek nehogy befulladjon.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Az a baj, hogy ő tüdőasztmás és allergiás asztmás is, igy sokkal fokozottabban kell figyelni :( A gépek közelében levést a homeós bogyóra értettem!
Napi 5 bogyó, és nem kell szünetet tartani?
2012. aug. 12. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!