2 hónapja szültem, DE ez mitől lehet? Segitenétek?
Én 3 hónapig szedtem, és végig pecsételő barnás folyásom volt tőle. Voltam vele dokinál, azt mondta, hogy ez előfordul, és normális dolog. 3 hónap után meguntam, és más védekezési módszert kerestünk.
Remélem tudtam segíteni! :)
Azáliát kidobtam, hetente egy hétre megjött:( Kb "elvéreztem", utána óvszer és megszakítás, amikor rendeződött a ciklusom. Aztán összehoztuk a kislányom, nála annyira nem volt libidóm, hogy nem kellett védekezni.
Abbahagytam a szoptatást 2hónapja azóta van kedvem újra, és Nuvaringet használok, de ezt csak szoptatás után lehet.
Nekem is volt olyan időszak, amikor élénkebb vérzésem volt, de a barnázás az állandósult. Nálunk az óvszer vállt be.
Szerintem hagyd a fenébe ezt a gyógyszert, és válts valami másra.
3. voltam
Nekem is hasonló tapasztalataim voltak vele, szinte állandósult a vérzés, ráadásul nem is barnás, hanem piros. Visszamentem a dokihoz, írt fel másikat, attól normálisan megjött, de elkezdtem hízni, így inkább az óvszernél maradtunk, most meg már a sorsra bízzuk, jöhet a következő baba.:)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!