Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Segíteneték? (kutatás)

Anyukák! Segíteneték? (kutatás)

Figyelt kérdés

Mi lenne az a termék amit mondjuk nem vennétek meg hanem bérelnétek apró pénzért,mint pl a babamérleg.Amiket csak az első pár hónapban használnátok.

Ötleteket várok.

2013. jan. 17. 11:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Mindenkinek ment a zöld kéz :)

Valami ötletes üzleten gondolkodom,ez jutott eszembe eddig.

De a válaszokat olvasva lehet nem működne.

Esetleg valami ötlet,amit gyes alatt lehet csinálni és pénzt is hozna?

2013. jan. 17. 13:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyedül az elektromos mellszívót béreltem, mert azt nem tudtam volna megvenni. Szerintem a kérdést úgy tudod megválaszolni legegyszerűbben, ha utánajársz, mennyi a bérleti díj, és kiszámolod, hogy mennyibe kerülne annyi időre, ameddig szükséged lesz rá, és összeveted a beszerzési árral. Szerintem sokkal jobban megéri inkább használtan megvenni (ha nincs ismerősöd, barátnőd, akitől megkapod ingyen), és aztán ha nem kell, Te is túl tudsz adni rajta. Így olcsóbban megúszod, mintha bérleti díjat fizetsz hosszú hónapokon át.

Babamérleget mi nem is használtunk. A védőnő mindig hozta magával. Nem kell egy babát folyton mérni. A légzésfigyelőt mi 10 hónapig használtuk, szerintem bérelni drágább lett volna, mint megvenni, szerencsére kölcsönbe kaptuk valakitől. Kérdezz, biztosan van a környezetedben olyan, aki szívesen odaadná. Amikor Patrik megszületett, én nem tudtam lerázni a sok jószándékú adakozót, aki mindenféle használt dolgokat akart ránk sózni, mert nekik már nagyon útban volt. De nekem sem kellett mindenből kettő! :)

2013. jan. 17. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!