Közvélemény-kutatás! Kíváncsi vagyok, mit gondoltok!?
Nem szeretem a "mit gondoltok az ilyen anyukáról" kérdéseket.Most kivételt teszek.Illetve azt szeretném megkérdezni,hogy ti csinálnátok e ezt,ha igen miért,ha nem miért nem.
Gyerekkel vagy,akár 2-3 éves,akár 8-9,közben pedig zenét hallgatsz fülhallgatóval,mindkét füledbe bedugva.
Ha szintén gyerekkel vagy,egy fülbe bedugva.
Ha gyerekkel vagy,néha bedugod,néha nem.
Ha rajtad van a fülhallgató,azaz a testeden lóg,de nem hallgatod.
Még valami:jó a gyereknek?Nem jó?Árt?
Köszönöm a válaszokat!
Ja ès a gyereknek biztos nem hasznàl, ha nem rà figyelnek, nem mondom, hogy àrt, de a fülbe dugott zene eltereli az ember figyelmèt.
Persze màst a helyzet, ha SAP ember egy alvò csecsemőt tologat egymaga. Akkor èn is hallgattam,ùgy is, hogy mindkèt fülembe szòlt a zene.
Első voltam
Egy 8-9 éves gyerek mellett semmi kivetnivalót nem találok abban, ha anyuka zenét hallgat. Ő már elég nagy, tud szólni, ha kell valami.
Kisgyermek esetén én nem hallgatnék zenét olyan hangerővel, hogy őt ne halljam tőle, abban az esetben, ha egyedül vigyázok rá.
Én eleve nem szeretek fülhallgatóval zenét hallgatni, hanem csak kihangosítva szoktam. Tehát minden kérdésre a válasz: nem.
De ha gyereknevelés szempontjából közelítem meg, akkor is azt mondom, hogy legyen kihangosítva és hallgassa ő is, főleg ha jó ízléssel bír az anyuka és ezzel a gyerek zenei ízlése is alakulgat már egész pici korban
Hát, az én gyerekem egyéves korától kezdve folyamatosan dumál, szóval nem lehet mellette másra figyelni. :)
De komolyra fordítva: míg kicsi volt, azért nem hallgattam zenét, mert bár a szobájában remekül eljátszott, szerettem hallani az „életjeleit” a másik szobában. Most már nagyobb (iskolás), hallgathatnék zenét, de őszintén szólva olyan jól esik a csend. Olyan ez, mint az alvással: amíg fiatal vagy, úgy érzed, kihagysz valamit, ha alszol, ezért nem alszol sokat, mikor gyereked lesz aludnál, de nem hagy, mikor meg már kirepül a gyerek, akkorra már nem tudsz aludni. :)
Azt nem tudom elképzelni, hogy az utcán sétálok a gyerekkel mondjuk és én zenét hallgatok, ő meg cammog mellettem. Egyszerűen az a helyzet, hogy ha a gyerekkel vagyok, akkor vele vagyok, nem csak „mellette”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!