Közvélemény kutatás anyukáknak, kismamáknak. Segítesz?
Lenne lehetőségem rá, hogy belevágjak ruhabizniszbe, tengerentúlról hoznám a ruhákat. Családon belül vitázunk, hogy mit is kellene árulni.
Kismamaruha, nagyobb méretű női ruha, vagy gyermek ruha. kb.1,5-2 éves kortól. Szerinted?
Minden tipp érdekelne. Köszönöm
Szerintem elsősorban kisgyerek ruha, másodjára kismamáknak. Nagy méretű női ruhából ezermillió van szerintem.
A kisgyerekek nőnek mint a gomba, nekik kell a sok ruha. A kismamáknak meg kb mindent el lehet adni :)
1.vagyok: visszaolvastam a kismamás részt nehogy félreértse valaki, nem rosszindulatból írtam! Szóval mivel nő a hasuk, előbb-utóbb muszáj ruhát venniük, ezért vesznek meg mindent.
Elnézést.
szerintem olyan kéne,ahol vegyesen van minden.baba ruháktól egészen a 3évesekre valókkal.kismamaruhák,de bő választékkal,és nem az a hagyományos zsák cuccok,esetleg olyan amit később is ki tudna használni.
nagyméretű cuccok szerintem felesleges,mert annyira nincs rá kereslet.
mindenképpen kellene webes elérés,ugyanis 1-2 gyerekkel már nem olyan egyszerű a közbekedés
én vennék kismamaruhát ha nem 8000-nél kezdödne. bevallom a kisbabának vettem már egy csomo mindent, de magamra kölcsön naciban vagyok és apa pulcsijában, bosszanto, hogy az ember ha sporolni akar akkor ugy néz ki mint egy ..
na mindegy, és azt mondom, jo áron kismamarucikat..
A nagyméretű ruha bizony igen is kelendő.Sajnos egyre több embernek szüksége van rá,nekem is.Gyakorlatilag 2 helyen tudsz fiatalos nagyméretű ruhát venni az egyik az Ulla Popken ez megfizethetetlen 10ezer egy póló 20-25 egy nadrág 50 ezer egy kabát.A másik a C&A ott ritkán van jó cucc.Olcsón divatos ruhákra szükség van.A babaruha is szuper!
2 gyerekes duci anyuka :)
Nem szeretnem megserteni a "ducikat", eszemben sincs, de nagyon nehezen vesznek meg ruhat, mert proba nelkul kijelentik, hogy nem olyanra gondoltak, amit ajanlok es miert arulok zsak ruhat, hat bocsanat, de a nagy meret vallfan csak ugy nez ki es ha felprobalnak rajonnenek felveve milyen divatos cucc, es sajna tenyleg sokba kerulnek, mert tobb anyag kell hozza, mint a kicsi merethez. Viszont igazuk van, hogy sok "oreges" cuccot is rajuk akarnak eroltetni sok helyen.
En gyerekruhat es kismamacuccot arulnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!