Közvélemény-kutatás! Kíváncsi vagyok, mit gondoltok!?
Nem szeretem a "mit gondoltok az ilyen anyukáról" kérdéseket.Most kivételt teszek.Illetve azt szeretném megkérdezni,hogy ti csinálnátok e ezt,ha igen miért,ha nem miért nem.
Gyerekkel vagy,akár 2-3 éves,akár 8-9,közben pedig zenét hallgatsz fülhallgatóval,mindkét füledbe bedugva.
Ha szintén gyerekkel vagy,egy fülbe bedugva.
Ha gyerekkel vagy,néha bedugod,néha nem.
Ha rajtad van a fülhallgató,azaz a testeden lóg,de nem hallgatod.
Még valami:jó a gyereknek?Nem jó?Árt?
Köszönöm a válaszokat!
Ha pici és alszik, akkor féloldalasan gondolom hallgatnám, úgy hogy meghalljam ha felébred.
Más esetet nem nagyon tudok elképzelni, hogy gyerek jelenlétében fülhallgatózzak. Esetleg ha durcás kiskamasz és sértődötten bedugja a fülébe a fülest, akkor én is. :D:D
Mindkét fülbe bedugva, gyerekkel-ez kizárt!
Nem vagyok ennyire zenefüggő, hogy ez olyan fontos legyen. Ha bekapcsolom a gépet, hallgatok néha zenét, vagy a háttérben szól a tévé, zene, de az, hogy otthonra a lábam kitéve zenét hallgassak, nekem ez eszembe sem jut, kivéve, amikor futni jártam, akkor hallgattam. De azt is úgy, hogy a lányom mellettem görkorcsolyával, én futottam, kezemben az mp3 vagy a telefon, közben beszélgettünk.
Nem tudom, nekem ez a bedugom a fülem hogy ne kelljen a külvilágról tudomást vennem- olyan kamasz attitűd, felnőtt emberként pláne a gyerekem mellett elképzelni se tudom...utálom azt is mikor másnak a fél füle vagy mindkettő be van dugva és úgy beszél velem, szerintem bunkóság.:)
Így a gyerekemmel se teszek ilyesmit, mindegy hogy ott játszik e egyedül...
Hallgatok rendesen lejátszóról zenét ha ott van mert mindenféle zenét meghallgathat (mert miért ne)kivéve amiben káromkodások vannak de arról meg szintén leszoktunk a férjemmel. A férjem a kocsiban munkába menet hallgatja az ilyesmiket ha van olyan szám éppen amikben ilyesmi szerepel amit nem szeretnék hogy megjegyezzen a gyerek.
Nekem meg nem hiányzik.
Szóval a válasz, nem, nem dugom be egyik fülem se :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!