Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Közvélemény-kutatás! Kíváncsi...

Közvélemény-kutatás! Kíváncsi vagyok, mit gondoltok!?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a "mit gondoltok az ilyen anyukáról" kérdéseket.Most kivételt teszek.Illetve azt szeretném megkérdezni,hogy ti csinálnátok e ezt,ha igen miért,ha nem miért nem.

Gyerekkel vagy,akár 2-3 éves,akár 8-9,közben pedig zenét hallgatsz fülhallgatóval,mindkét füledbe bedugva.

Ha szintén gyerekkel vagy,egy fülbe bedugva.

Ha gyerekkel vagy,néha bedugod,néha nem.

Ha rajtad van a fülhallgató,azaz a testeden lóg,de nem hallgatod.

Még valami:jó a gyereknek?Nem jó?Árt?

Köszönöm a válaszokat!

2012. dec. 10. 18:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
Ja bocsi, én úgy értettem, utcán. Otthon minek a fülhallgató? Miért nem lehet sima lejátszóról hallgatni? Vagy káromkodós punkról van szó? Arról leszoktam, mikor anya lettem :) Viszont továbbra is fenntartom, hogy társaságban fülhallgatózni izé.... na jó, mondjuk, hogy illetlenség.
2012. dec. 10. 22:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
6 hónapos a fiam.Hordozom és séta közben szoktam hallgatni zenét általában az egyik fülemen.Otthon nem sok esélyem van rá.
2012. dec. 10. 22:58
 13/17 anonim ***** válasza:
65%

Ha pici és alszik, akkor féloldalasan gondolom hallgatnám, úgy hogy meghalljam ha felébred.

Más esetet nem nagyon tudok elképzelni, hogy gyerek jelenlétében fülhallgatózzak. Esetleg ha durcás kiskamasz és sértődötten bedugja a fülébe a fülest, akkor én is. :D:D

2012. dec. 11. 09:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Mindkét fülbe bedugva, gyerekkel-ez kizárt!

Nem vagyok ennyire zenefüggő, hogy ez olyan fontos legyen. Ha bekapcsolom a gépet, hallgatok néha zenét, vagy a háttérben szól a tévé, zene, de az, hogy otthonra a lábam kitéve zenét hallgassak, nekem ez eszembe sem jut, kivéve, amikor futni jártam, akkor hallgattam. De azt is úgy, hogy a lányom mellettem görkorcsolyával, én futottam, kezemben az mp3 vagy a telefon, közben beszélgettünk.

2012. dec. 11. 09:44
 15/17 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom, nekem ez a bedugom a fülem hogy ne kelljen a külvilágról tudomást vennem- olyan kamasz attitűd, felnőtt emberként pláne a gyerekem mellett elképzelni se tudom...utálom azt is mikor másnak a fél füle vagy mindkettő be van dugva és úgy beszél velem, szerintem bunkóság.:)

Így a gyerekemmel se teszek ilyesmit, mindegy hogy ott játszik e egyedül...

Hallgatok rendesen lejátszóról zenét ha ott van mert mindenféle zenét meghallgathat (mert miért ne)kivéve amiben káromkodások vannak de arról meg szintén leszoktunk a férjemmel. A férjem a kocsiban munkába menet hallgatja az ilyesmiket ha van olyan szám éppen amikben ilyesmi szerepel amit nem szeretnék hogy megjegyezzen a gyerek.

Nekem meg nem hiányzik.

Szóval a válasz, nem, nem dugom be egyik fülem se :D

2012. dec. 11. 10:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem hallgatok zenét fülhallgatóval ha gyerekkel vagyok, meg akkor sem, ha nem vagyok gyerekkel.
2012. dec. 12. 21:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem használok, mert nem szeretem tini korom óta. Örülök, ha végre alszanak, és csend van körülöttem.
2012. dec. 13. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!