A tanácsotokat szeretném kérni. Fél éve hagytam abba a fogamzásgátló szedését azzal a céllal, hogy kisbabát szeretnénk a férjemmel. A ciklusom kicsit rendszertelen, de UH-n voltam és peteérésem is szokott lenni. Január 7-én volt meg utoljára 43 napos ciklusnál. Ma vagyok a 41.napon, de még nem jött meg. Nem középidőben szokott lenni a peteérésem, inkább a 20-22 dik ciklusnapon és most is akörül fájtak a petefészkeim. Azokon a napokon voltunk együtt a férjemmel. Ami a furcsaság, hogy egy hete egész napos hányingerem van, először csak étkezés után volt, de mostanra már reggeltől kezdve estig tart, hol enyhébb hol erősebb , úgy érzem, mintha hánynom kellene, de nem hánytam. A munkahelyemen 4 nappal ezelőtt észrevettem a bugyin egy-két csepp barnás-pirosas foltot kis folyással, majd azokon a napokon eléggé görcsöltem, hol az egyik hol a másik petefészkem fájt, azt hittem megfog jönni. Azóta sincs semmi és nem is görcsölök. Csak a hányinger maradt, nem vok beteg hozzáteszem. Csináltam 25-ös tesztet, de negativ lett. Szerintetek? Mitől lehet hányingerem ha nem vok babás? És többet iszom.
szia. én ugyanígy voltam mint te. átlag 40 napos ciklusok, azok is rendszertelenül. mi hőmérőztük. A beágyazódás pár csepp barna volt és közben görcs, émelygés hasmenés egy fél napig. Hányingerem nekem egész terhességem alatt nem volt eddig (most 20 hetes vagyok)
A lényeg hogy szerintem ebben lehet baba valószínűleg csak korán teszteltél. Várj még egy hetet, és csinálj egy újat, reggeli pisiből, én a Pregnancy-t vettem a patikában és szinte kivágta a másodikat. de akkor már 6 hetes voltam. Ez neked kb. még egy bő hét. drukkolok
2014. febr. 16. 09:16
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy irtál, igazán jól esik. 1 héttel ezelőttig teljesen jól voltam, semmit nem éreztem. Csak ez a hányinger, olyan érzés mintha állandóan gombóc volna a torkomban és légszomjam van. Szted mikor lenne érdemes tesztelnem, melyik napon?
Neked volt-e folyásod?
2014. febr. 16. 10:26
3/7 anonim válasza:
Nálunk úgy festett, hogy a pozitív teszt előtt 4-5 nappal volt pár csepp vérzésem kb., és az első hányingeres napon már pozitív volt a teszt. Elvileg - a férjemtől tudom így, nem magamtól - ha már produkál tüneteket a terhesség, akkor a teszt is jelez, bár ritka kivételek vannak természetesen. Nálunk PCOS+IR is bejátszott, nem volt mindig peteérésem, és átlagban 36 naposak voltak a ciklusaim, a teszt a 37. napon délután lett pozitív.
Én még egyet tudok elképzelni, mégpedig azt, hogy ha 4-5 napja volt a beágyazódás, akkor nem volt elég szenzitív a teszt hozzá. Azt sajnos nem tudom, hogy amit én csináltam, az milyen erősségű volt. SZóval: összességében ez nekem babát jelentett, de ezekkel egyidőben a teszt is pozi volt már.
2014. febr. 16. 16:13
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, 4-5 nappal ezelőtt volt a vércsepp és az erős görcsök, azóta szinte nem is fáj a hasam. Mi a férjemmel csak a ciklus 22dik napjától tudtunk együtt lenni, 2 alkalommal. Esetleg ha nem babától van a hányingerem, akkor mitől fordulhat elő még? Cisztám nincsen, múlt hónapban voltam dokinál. Mindenesetre megvárom a köv.hetet és utána tesztelek, csak olyan nehéz kivárni, és olyan bizonytalan vagyok.
2014. febr. 16. 17:20
5/7 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok, nekem nem volt folyásom, csak a beágyazódásnál 2-3 csepp barna. de amúgy sem tudom soha a folyásaim megkülönböztetni, nem is azzal figyeltem a peteérést, hanem hőmérőzéssel. 22.-e körül már tesztelhetsz.
2014. febr. 17. 11:45
6/7 A kérdező kommentje:
Pénteken reggeli pisiből csinálok egy tesztet :) . Ma azt vettem észre, hogy kitapintható a petefészkem és mintha meglenne duzzadva a méhem, valamint a bal petefészkemnél van egy kis dudor. Remélem nincsen semmi gond :/ , görcs nincsen, csak enyhe alhasi fájdalom.
2014. febr. 17. 16:58
7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom visszanéztek-e az üzikhez, 3 tesztem időntúl pozitiv lett. Elöszőr csak nagyon halványan látszódott, majd egyre jobban kivehető lett a 2.csik. Szerintetek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!