Miskolci kismamák segitenétek?
nem fejeztem be, szóval: gondolom ha nem vagy nála végig a terhesgondozás alatt,akkor megkéri a szülésnél azt az árat,amit egyébként havonta fizetnél ki a rendelőjében (az első 25 hétben 6E-et fizettünk,utána 8E-et). így kb. megsaccolva olyan 80E ft. körül hagytunk ott nála.
ugye hivatalosan egy renddlés 10x-esét illik adni,de ugye az önmagában 80E lett volna, azt nem engedhettük volna meg magunknak. meg valójában egy gátmetszés-varrásért elég soknak is tartom. félre ne értsd,nagyon rendes,figyelmes doki,minden nap bejött hozzám szülés után, varratszedésre a kórházi tartózkodásom utolsó napján hajnalban jött be csak miattam,pedig az anyukáját vitte pécsre dokihoz, megismer az Auchanban,köszön,kedvesen mosolyog,megkérdezi miújság,hogy vagyunk... csakhát majd fogod látni,hogy a dokinak nem sok dolga van a szülőszobán. mindenesetre nem bántam meg,hogy őt kértem fel :) viszont a 100 ezreket soknak tartom,mikor kifizetik hálapénzként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!