Segítenètek neki?

Figyelt kérdés
Anyum "bajba" került. Felvett egy funda hitelt lakásfelújításra. De visszadobtak 1-2 számlát, ès nem tud igazolni, ezèrt egy nagyobb összeget kell viszafizetnie. Vagy valami hasonló. A gond az, hogy nem valami jó a kapcsolatom. Az esküvőmre a vacsorára nem jött el mert apum ott volt.van 2 háza, erre az egyiket el akarja adni, a másikat meg bátyámnak akarja adni (bár jogilag ez nehèzkes lenne, de mind1, itt az elv a kèrdès.) Nővèremèknek a 2. Lakásban kellett lakniuk. Úgy volt, hogy 3 hónapot, de 7 lett belőle. 3 hónap után lakbèrt kèrt tőlük 60 ezret, miközben bátyám 20 ève lakik nála, ès semmit nem fizet, max a számlát. Tudnèk rajta segíteni, valahol akarnèk is, de valahol nem is, mert bátyám dolga lenne. Ő volt mindig a kiskedvenc, ő volt a jó gyerek, mi meg le se voltunk kakilva... Meghát az hogy belerúgott a nővèrembe, az nekem se tetszik... A válása is az ő hibája (megcsalás), rendszeres vita amièrt elköltöztem, 0 anyagi támogatás, a bajaimat magamnak, páromnak kellett megoldani, segítsègèrt meg anyósomhoz mehettünk csak....
2022. nov. 10. 06:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
92%

Nem segítenék. Oldja meg. Aztán majd engem is belekavar a szrba, és pl én is büntetést kapok.

Az ő hülyesége volt, nem az enyém.

2022. nov. 10. 07:24
 12/31 A kérdező kommentje:
8#ez olyan kèrdès amire nem tudom a választ.... Èn szóltam neki, nekünk is a hitelünk volt...
2022. nov. 10. 07:36
 13/31 A kérdező kommentje:
*ugyan ez a hitel
2022. nov. 10. 07:43
 14/31 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy segítenék. Adja el az egyik ingatlant, ha pénz kell neki. Te sajnos még mindig teperni akarsz, hogy szeressen. Nem fog.
2022. nov. 10. 08:21
 15/31 anonim ***** válasza:
88%

De visszadobtak 1-2 számlát

Egy nagyrèszèt feketèn csináltatta, ezèrt nincs számla

na most akkor melyik igaz????

2022. nov. 10. 08:21
 16/31 anonim ***** válasza:
23%

Jó kis flexi sztori se füle se farka :)

Egyszer azt írod, hogy nincs számla, egyszer van számla, de visszadobta a Funda... szóval érdekes

De egynek elment így kávé előtt

2022. nov. 10. 08:29
 17/31 A kérdező kommentje:

Most csak 1 pèlda: a felújjítás 2 rèszből állt 1:sok kicsi meg 1 nagyobb nyílászáró. A kicsikről kèrt számlát, az megvolt az adott összrg, az ablakot feketèn csinàltatta. Viszont a hitelbe beèpíthető dolgokra adják, viszont a kicsikbe volt olyan ami nem felel meg a kitètelnek, ez az összeg hiányzik. Az ablakon sporolni akart ezèrt nem kèrt.

Èn pont fordítva csinàltam volna mert az ablak árát tutira elfogadják... Èn se èrtem mièrt így kellett csinálni...

2022. nov. 10. 08:52
 18/31 A kérdező kommentje:
Bocs a hibákèrt....
2022. nov. 10. 08:53
 19/31 anonim ***** válasza:
26%

Én ezeket a kérdéseket nem értem.

Te nem akarsz segíteni, a te dolgod.

Miben fogja megváltoztatni a dolgot, ha én leírom, hogy segítenék a saját szüleimnek? Mert nyilván nem fogod magad meggondolni.

2022. nov. 10. 08:57
 20/31 A kérdező kommentje:
Mèg nem tudom hogy akarok e vagy sem....
2022. nov. 10. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!