Segítenètek neki?
Nem segítenék. Oldja meg. Aztán majd engem is belekavar a szrba, és pl én is büntetést kapok.
Az ő hülyesége volt, nem az enyém.
De visszadobtak 1-2 számlát
Egy nagyrèszèt feketèn csináltatta, ezèrt nincs számla
na most akkor melyik igaz????
Jó kis flexi sztori se füle se farka :)
Egyszer azt írod, hogy nincs számla, egyszer van számla, de visszadobta a Funda... szóval érdekes
De egynek elment így kávé előtt
Most csak 1 pèlda: a felújjítás 2 rèszből állt 1:sok kicsi meg 1 nagyobb nyílászáró. A kicsikről kèrt számlát, az megvolt az adott összrg, az ablakot feketèn csinàltatta. Viszont a hitelbe beèpíthető dolgokra adják, viszont a kicsikbe volt olyan ami nem felel meg a kitètelnek, ez az összeg hiányzik. Az ablakon sporolni akart ezèrt nem kèrt.
Èn pont fordítva csinàltam volna mert az ablak árát tutira elfogadják... Èn se èrtem mièrt így kellett csinálni...
Én ezeket a kérdéseket nem értem.
Te nem akarsz segíteni, a te dolgod.
Miben fogja megváltoztatni a dolgot, ha én leírom, hogy segítenék a saját szüleimnek? Mert nyilván nem fogod magad meggondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!