Normális h ennyi mindent nem engednek meg otthon. Mit lehet
ezek ellen tenni?
Figyelt kérdés
A szüleim nm engednekk nkm olyan dolgokat amiket a kortársaimnak már évek óta engednek. Mint pld: a tiktok insta facebook messenger.(A messenger kötelező lenne a suli miatt). Telefonom is azért van mert kötelező a suliban. Meg nm engednek el a barátnőmmel vásárolni. Nagyon komoly keretek közé szorítanak engem. Pld: Reggel 6-nál előbb nm kelhetek ki az ágyamból,este 8-kor be kell jöjjek a kertből, napi egy joghurtot ehetek meg stb. Minden nap este kilenckor le kell feküdjek(ebből van alegjobban elegem). Ez mennyir normális és mit lehetne vele tenni??
8: szeptembertől nálunk kötelező lett egy adott minimum teljesítménnyel rendelkező számítógép, kamerával, mikrofonnal, iskolába meg az okostelefon. Ennyire ne legyél már tájékozatlan.
2022. nov. 7. 16:00
14/39 anonim válasza:
13-mas vagyok. a házit online felületre teszik fel a tanárok, órán meg sokszor órai anyagot telefonon kell megnyitnunk. Olyan nincs, hogy "nincs telefonom". a legolcsóbb xiaomi és 60ezer. A felszerelés része, ugyanúgy hiány, ha nincsen.
2022. nov. 7. 16:09
15/39 anonim válasza:
Aki a "nem"-et "nm"-nek rövidíti, a nekem-et nkm-nek, az 11-12 évnél idősebb nem lehet, különben elsüllyedne a szégyenében, hogy még rendesen hivatalos rövidítést sem tud alkalmazni.
A kérdező csak egy hisztis ksgyerek aki nem érti, hogy miért nem szeretné az anyja, hogy lássa a tiktokon azt, amit én látok például.
2022. nov. 7. 16:12
16/39 anonim válasza:
Nem normális
Ha felnősz költözz el
2022. nov. 7. 16:15
17/39 anonim válasza:
Nem csodálom, hiszen még írni sem tudsz rendesen. Még keményebben kellene bánniuk veled.
2022. nov. 7. 16:21
18/39 anonim válasza:
13!
Magyarországon? Érdekes lenne....
2022. nov. 7. 16:31
19/39 anonim válasza:
18: azt vágod, hogy nem mindenhol? Az iskola határozza meg a tanórákra szükséges felszerelések listáját. Ha telefon kell, akkor az kell, nem tudunk mit csinálni.
2022. nov. 7. 16:40
20/39 anonim válasza:
Az írásodat olvasva normális, igen.
Józan paraszti ésszel meg nem lehet válaszolni, mert nem ismerünk se téged, se a szüleidet. nekem 14 évesen már volt facebookom, email címem már 4. osztályban volt és nem volt semmi gond, volt eszem, stb stb. Viszont vannak esetek amikor még egy 16 évesnek sem engedném, hogy legyen semmi közösségi médiás dolga.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!