Kinek van igaza?
Nekem van 2 gyerekem. 1 és 3 évesek. A nagy most kezdte az ovit.
Van 2 "kistesóm", 12 és 14 évesek. Még ugye otthon laknak.
2 hete hívott minket anya, de úgy, hogy tudta, hogy a 12 éves tesóm lázas beteg. Én az ovisommal így is küzdök, 1 hetet megy, 1 hetet beteg. Így nen mentünk hozzájuk. Anya nagyon megsértődött ezen, mert "nem leprások", a tesóm maradt volna a szobájában.
Ma hívott anya, hogy erre járnak. Én jeleztem hogy jöjjenek, de a kicsim beteg. Köhög, lázas.
Erre flegmán megjegyezte, hogy ők nem olyan kényesek, nem félnek egy kis köhögéstől...
Szerintem egy 12, 14 éves gyerek imnunrendszerét összehasonlítani egy 3 évesével, aki most kezdett közösségbe járni, netto baromság.
Igy megkértem amíg ez a véleménye, ne is keressen.
Szerintetek kinek van igaza?
10-es, neked nincs gyereked, igaz? Azert beteg a 3 eves allandoan, mert most lett ovis.
Az enyem volt bolcsis is ovi elott, de ugyanugy kb 2-4 eves kora kozott ezt jatszottuk, nagyon sokszor volt beteg. Aztan azota hala az egnek csak ritkan.
Aztan majd jon a suli, uj korokozok; szinten elofordul a gyakori betegseg elsoben, talan masodikban is.
Ez mar csak igy megy :)
De van gyerekem, 8 éves.
Ezek szerint szerencsémre van (az immunrendszer attól is erősödik, h nem félti modetől az ember...), bölcsibe nem járt, óviba bekerült egyszer volt beteg és ennyi. Iskolába se volt még beteg.
Oke, 13-as, elmondom neked, hogy akkor ti kb csodaszamba mentek, mert ez iszonyatosan ritka. De orulok, hogy ilyen szerencsesek vagytok es adj halat te is az egnek szerintem, mert ilyen igazan ritkan van. Dolgoztam oviban 4 evet daduskent, igaz, ez nem annyira hosszu ido, de amig ott voltam,nem lattam olyan gyereket, aki csak egyszer lett volna beteg.
Viszont akkor is azt gondolom, hogy az nem tulfeltes, ha nem viszem a gyereket beteg emberek kozelebe. Ez ugy kb alap.
De kinek mi.
Ahogy itt téged lehurrognak, nem értem, hogyan tudták az
embereket annyira megfélemlíteni az elmúlt 2-3 évben.
A nagy fotelhősök...
3 éves gyerek. Ugyan már, az öcsém még 8 évesen is minden szrt elkapott, mert jaj, köhög kettőt, akkor sehová nem visszük.
Soha... olyan gyenge immunrendszere volt, hogy az félelmetes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!