Kinek van igaza?
Nekem van 2 gyerekem. 1 és 3 évesek. A nagy most kezdte az ovit.
Van 2 "kistesóm", 12 és 14 évesek. Még ugye otthon laknak.
2 hete hívott minket anya, de úgy, hogy tudta, hogy a 12 éves tesóm lázas beteg. Én az ovisommal így is küzdök, 1 hetet megy, 1 hetet beteg. Így nen mentünk hozzájuk. Anya nagyon megsértődött ezen, mert "nem leprások", a tesóm maradt volna a szobájában.
Ma hívott anya, hogy erre járnak. Én jeleztem hogy jöjjenek, de a kicsim beteg. Köhög, lázas.
Erre flegmán megjegyezte, hogy ők nem olyan kényesek, nem félnek egy kis köhögéstől...
Szerintem egy 12, 14 éves gyerek imnunrendszerét összehasonlítani egy 3 évesével, aki most kezdett közösségbe járni, netto baromság.
Igy megkértem amíg ez a véleménye, ne is keressen.
Szerintetek kinek van igaza?
Egyet értek az elsővel. Nyilván anyukád fogalmazhatott volna finomabban, de az sem ésszerű, hogy ennyire elszeparálod a 3 éves gyereked.
Amikor nagyon kicsi volt (kb.1 év alatt) mi is óvtuk ezeketől a helyzetektől, de mióta nagyobb és ő is egy közösség (bölcsi) tagja, azóta nem figyelek ennyire kiélezetten ezekre a helyzetekre.
Caak az a bajom, igy is beteg folyton. Mire vegre meggyogyult, addigra vigyem egy beteghez?! Az öcsém úgysem maradt volna a szobájában, ígs pont el is kapta volna.
Tavaly karácsonyra pont igy lettünk covid-osak.
Gyertek csak, nem betegek, csak köhögnek a kicsik. Aha, rá pár napra ők, majd utana mi is halálunkon voltunk... megérte
Szerintem meg a kerdezonek van igaza. Ez nem arrol szol, hogy most hermetikusan elzarja a gyereket, de nyilvan ha tudja, hogy valahol betegek vannak, akkor az a logikus nekem is anyakent, hogy oda nem viszem el oket!
Persze barhol ossze lehet szedni barmit, ovi a legnagyobb ferto ebbol a szempontbol, de akkor is szerintem a jozan esz azt diktalja, hogy nem latogatunk meg aktivan beteg gyerekeket a csaladdal, mert minek.
Szerintem.
Aztan mas meg mashogy gondolja, de szamomra is ez a logikus.
Azér beteg a 3 évesed folyton mer minden szartól véded.
Anyud is figalmazhatott volna finomabban. A másik felet is meghallgatnám...Részben mind2nek igaza van.
De sztm lekéne üljetek normálisan megbeszélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!