Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Nekem van 2 gyerekem. 1 és 3 évesek. A nagy most kezdte az ovit.

Van 2 "kistesóm", 12 és 14 évesek. Még ugye otthon laknak.

2 hete hívott minket anya, de úgy, hogy tudta, hogy a 12 éves tesóm lázas beteg. Én az ovisommal így is küzdök, 1 hetet megy, 1 hetet beteg. Így nen mentünk hozzájuk. Anya nagyon megsértődött ezen, mert "nem leprások", a tesóm maradt volna a szobájában.

Ma hívott anya, hogy erre járnak. Én jeleztem hogy jöjjenek, de a kicsim beteg. Köhög, lázas.

Erre flegmán megjegyezte, hogy ők nem olyan kényesek, nem félnek egy kis köhögéstől...

Szerintem egy 12, 14 éves gyerek imnunrendszerét összehasonlítani egy 3 évesével, aki most kezdett közösségbe járni, netto baromság.

Igy megkértem amíg ez a véleménye, ne is keressen.

Szerintetek kinek van igaza?

2022. nov. 3. 20:26
1 2 3
 1/28 Darius- ***** válasza:
29%
Semelyiknek
2022. nov. 3. 20:30
 2/28 anonim ***** válasza:
64%
Megvárjuk, hogy anyád is panaszkodjon rád névtelenül idegeneknek az interneten, és majd utána döntünk, melyikőtök a hülyébb.
2022. nov. 3. 20:34
 3/28 A kérdező kommentje:
Valaki, aki értelmes választ is tud adni?!
2022. nov. 3. 20:35
 4/28 anonim ***** válasza:
63%

Egyet értek az elsővel. Nyilván anyukád fogalmazhatott volna finomabban, de az sem ésszerű, hogy ennyire elszeparálod a 3 éves gyereked.

Amikor nagyon kicsi volt (kb.1 év alatt) mi is óvtuk ezeketől a helyzetektől, de mióta nagyobb és ő is egy közösség (bölcsi) tagja, azóta nem figyelek ennyire kiélezetten ezekre a helyzetekre.

2022. nov. 3. 20:36
 5/28 anonim ***** válasza:
20%
anyukádnak van igaza.
2022. nov. 3. 20:37
 6/28 A kérdező kommentje:

Caak az a bajom, igy is beteg folyton. Mire vegre meggyogyult, addigra vigyem egy beteghez?! Az öcsém úgysem maradt volna a szobájában, ígs pont el is kapta volna.

Tavaly karácsonyra pont igy lettünk covid-osak.

Gyertek csak, nem betegek, csak köhögnek a kicsik. Aha, rá pár napra ők, majd utana mi is halálunkon voltunk... megérte

2022. nov. 3. 20:46
 7/28 anonim ***** válasza:
20%
ezt szépen meg lehet beszélni. nem kell emiatt összeveszni.
2022. nov. 3. 21:08
 8/28 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem meg a kerdezonek van igaza. Ez nem arrol szol, hogy most hermetikusan elzarja a gyereket, de nyilvan ha tudja, hogy valahol betegek vannak, akkor az a logikus nekem is anyakent, hogy oda nem viszem el oket!

Persze barhol ossze lehet szedni barmit, ovi a legnagyobb ferto ebbol a szempontbol, de akkor is szerintem a jozan esz azt diktalja, hogy nem latogatunk meg aktivan beteg gyerekeket a csaladdal, mert minek.

Szerintem.

Aztan mas meg mashogy gondolja, de szamomra is ez a logikus.

2022. nov. 3. 21:09
 9/28 anonim ***** válasza:
43%
Nem kell igazságot keresni ilyen piszlicsáré csetepatékban. Az óvodás gyerek most kezd majd elkapni minden betegséget, amit el lehet kapni az óvodában, az iskolások meg egészen másra érzékenyebbek, de beteg gyerekeket tényleg nem kell összeengedni.
2022. nov. 3. 21:10
 10/28 anonim ***** válasza:
19%

Azér beteg a 3 évesed folyton mer minden szartól véded.

Anyud is figalmazhatott volna finomabban. A másik felet is meghallgatnám...Részben mind2nek igaza van.

De sztm lekéne üljetek normálisan megbeszélni.

2022. nov. 3. 22:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!