Szerintetek inkább titkoljam a dolgot anyu elől, vagy elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Szóval anyu elèg rosszul kezeli a környezete sikereit a párkeresés terén. Én eddig egyáltalán nem “pasiztam”, mert nem is igazán engedte, meg nem tudom, nem is voltam úgy vele. Őszintén anyu kicsit el is vette a kedvem, mert folyton apura panaszkodik nekem, meg hogy a házasság volt élete legrosszabb ötlete. Számomra túl sok információt oszt meg apuról és én nem igazán szeretném, ennyire tudni az ő “intim életük” részleteit. Most pedig már nem is igazán élnek együtt, és szerintem apunak van valakije, de ezt nem merem megkérdezni, anyu pedig egyébként is kíván. Szóval most hogy ekkora kitérőt tettem, én csókolóztam egy sráccal. Nem igazán volt tervezett dolog, mármint tetszett a srác, de igazából semmit nem tettem az ügyért. Aztán tegnap előbb végeztünk, mert maradtak el óráink, és csak úgy elhívott kávézni, és bár ő csókolt meg, nem kifejezetten ellenkeztem. Viszont ha kiderül, hogy nem mondtam el, akkor anyu látványosan akad ki, ha elmondom, akkor nem látványosan, de mérges lesz rám, amit nem szeretnék. Lehet könnyebb a sráccal még most megszakítani a dolgot, mert amúgy is félek kicsit. Najó vagyis inkább pánikolok, de nem ez itt a lényeg. Szóval szerintetek mit csináljak? Könyebb lenne a sráccal megszakítani a dolgot, nem?2022. okt. 28. 06:54
31/32 anonim 

válasza:

Ezt rossz volt olvasni. Anyukád bűntudatot kelt benned ha jól érzed magad? Sajnos ezért gondolod hogy rosszat csináltál pedig nem. A csók nem rossz dolog.
Ne is mond el anyádnak. Minek mondanád el? Mi értelme? A te korodban kellenek az ilyen "magánügyek".
A srácot meg tarts meg ha tetszik. Bánni fogod később ha nem így teszel.
32/32 anonim 

válasza:

Ez olyan, mintha troll kérdés lenne, a kérdező túl jól ismeri a helyesírást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!