Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek inkább titkoljam...

Szerintetek inkább titkoljam a dolgot anyu elől, vagy elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Szóval anyu elèg rosszul kezeli a környezete sikereit a párkeresés terén. Én eddig egyáltalán nem “pasiztam”, mert nem is igazán engedte, meg nem tudom, nem is voltam úgy vele. Őszintén anyu kicsit el is vette a kedvem, mert folyton apura panaszkodik nekem, meg hogy a házasság volt élete legrosszabb ötlete. Számomra túl sok információt oszt meg apuról és én nem igazán szeretném, ennyire tudni az ő “intim életük” részleteit. Most pedig már nem is igazán élnek együtt, és szerintem apunak van valakije, de ezt nem merem megkérdezni, anyu pedig egyébként is kíván. Szóval most hogy ekkora kitérőt tettem, én csókolóztam egy sráccal. Nem igazán volt tervezett dolog, mármint tetszett a srác, de igazából semmit nem tettem az ügyért. Aztán tegnap előbb végeztünk, mert maradtak el óráink, és csak úgy elhívott kávézni, és bár ő csókolt meg, nem kifejezetten ellenkeztem. Viszont ha kiderül, hogy nem mondtam el, akkor anyu látványosan akad ki, ha elmondom, akkor nem látványosan, de mérges lesz rám, amit nem szeretnék. Lehet könnyebb a sráccal még most megszakítani a dolgot, mert amúgy is félek kicsit. Najó vagyis inkább pánikolok, de nem ez itt a lényeg. Szóval szerintetek mit csináljak? Könyebb lenne a sráccal megszakítani a dolgot, nem?

2022. okt. 28. 06:54
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Bocsánat, azt lehagytam hogy csak februárban leszek majd 18.😅
2022. okt. 28. 07:03
 2/32 anonim ***** válasza:
98%
Badarság, a saját "boldogságod" dobnád el anyád miatt. Anyukád meg apukád problémája csak rájuk tartozik, ne te idd a levét. Ha neked jó a sráccal, kellemesen elvagytok, és érzel is iránta, akkor ne az lebegjen előtted, hogy mit fog szólni az anyád. Annak is lehetne több esze, hogy nem zúdítja rád a párkapcsolati problémáit.
2022. okt. 28. 07:03
 3/32 anonim ***** válasza:
97%
Megbocsass, de te azert, mert anyukad frusztralt a sajat elqrt elete miatt, kidobsz egy fiut aki amugy tetszik is? Van am baj...
2022. okt. 28. 07:04
 4/32 A kérdező kommentje:
Én csak nem szeretném megbántani anyut, meg félek is a “párkapcsolat jellegű” doloktól.😅
2022. okt. 28. 07:07
 5/32 anonim ***** válasza:
97%
Azt csinálsz, amit akarsz, én elsőként megírtam a véleményem. Felnőtt vagy.
2022. okt. 28. 07:10
 6/32 anonim ***** válasza:
85%

Te h*lye vagy, ha ennyire anyád hatása alatt akarsz dönteni ilyen dolgokról.

Nem mondában el neki. Én sem mondtam el anyámnak, pedig jó a kapcsolatunk.

Ha tetszik a srác, adj egy esélyt a dolognak, légy nyitott, egy csók a megfelelő emberrel jó dolog, nem valami borzalmas bűn. Ha nem érzed jól magad a sráccal, az más, akkor majd szakíts (bár ehhez először össze kellene jönni, egy csók az meg nem jelent nagyon semmit), de ne anyád miatt.

Anyád meg ha dühös lesz akar ezért, akár valami másért, majd elviseled. Idővel lehiggad.

Különben is tulgondolod.

Ha tetszik a srác, én nyitott lennék, megismernem és megvárnám, hogy alakul a dolog. Anyámnak meg nem szolnek, csak ha komolyodik a dolog És el kell számolnod az időddel.

2022. okt. 28. 07:10
 7/32 anonim ***** válasza:
98%

Anyád hülyesége miatt félsz tőle, tessék átengedni magadat a szerelemnek. Szuper dolog, igazán lélekemelő, ne foszd meg magadat tőle.

Anyádnak egyelőre semmit se mondj, ha pedig megint elkezdi részletezni a magánéletüket állítsd le szépen.

2022. okt. 28. 07:13
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Ne szakíts, sőt, ha tényleg tetszik a srác, járj vele! Anyukádnak ráérsz lemondani, ha komolyabbra fordul a dolog. Ne félj, a szerelem szép dolog, ne hagyd ki az életedből. Ha arra kerül a sor, felelősségteljesen védekezzetek, és olyan dolgokba ne menj bele, amihez nincs igazán kedved. Egyébként hajrá, ez nem anyud élete, hanem a tiéd! Üdv, egy kamasz lány anyja.
2022. okt. 28. 07:15
 9/32 anonim ***** válasza:
22%

Én csak nem szeretném megbántani anyut - ne is.

Véletlenül se.

2022. okt. 28. 07:43
 10/32 anonim ***** válasza:
96%

Nem hülye a kérdező, hatos.

Kérdező: ne mondd el neki, nem vagy köteles. Sőt azt is megmondhatod anyukadnak, hogy nem szeretnéd hallani a részleteket apukadrol. Valóban nem tartozik rad.

Az élet rendje, ami veled történik, eld a saját életedet. Attól senkinek nem lesz jobb, ha felaldozod magad másokért.

Az, hogy izgulsz a párkapcsolati dolgok miatt, az meg természetes, mindenki így van vele. Szerintem a lényeg, hogy csak azt és olyat tegyél, ami neked jó(lesik). Aki éppen neked való, az tiszteletben tartja. Te életed, te döntéseid.

2022. okt. 28. 07:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!