Szerintetek inkább titkoljam a dolgot anyu elől, vagy elmondjam neki?
Te h*lye vagy, ha ennyire anyád hatása alatt akarsz dönteni ilyen dolgokról.
Nem mondában el neki. Én sem mondtam el anyámnak, pedig jó a kapcsolatunk.
Ha tetszik a srác, adj egy esélyt a dolognak, légy nyitott, egy csók a megfelelő emberrel jó dolog, nem valami borzalmas bűn. Ha nem érzed jól magad a sráccal, az más, akkor majd szakíts (bár ehhez először össze kellene jönni, egy csók az meg nem jelent nagyon semmit), de ne anyád miatt.
Anyád meg ha dühös lesz akar ezért, akár valami másért, majd elviseled. Idővel lehiggad.
Különben is tulgondolod.
Ha tetszik a srác, én nyitott lennék, megismernem és megvárnám, hogy alakul a dolog. Anyámnak meg nem szolnek, csak ha komolyodik a dolog És el kell számolnod az időddel.
Anyád hülyesége miatt félsz tőle, tessék átengedni magadat a szerelemnek. Szuper dolog, igazán lélekemelő, ne foszd meg magadat tőle.
Anyádnak egyelőre semmit se mondj, ha pedig megint elkezdi részletezni a magánéletüket állítsd le szépen.
Én csak nem szeretném megbántani anyut - ne is.
Véletlenül se.
Nem hülye a kérdező, hatos.
Kérdező: ne mondd el neki, nem vagy köteles. Sőt azt is megmondhatod anyukadnak, hogy nem szeretnéd hallani a részleteket apukadrol. Valóban nem tartozik rad.
Az élet rendje, ami veled történik, eld a saját életedet. Attól senkinek nem lesz jobb, ha felaldozod magad másokért.
Az, hogy izgulsz a párkapcsolati dolgok miatt, az meg természetes, mindenki így van vele. Szerintem a lényeg, hogy csak azt és olyat tegyél, ami neked jó(lesik). Aki éppen neked való, az tiszteletben tartja. Te életed, te döntéseid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!