Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van köztetek olyan aki likantr...

Van köztetek olyan aki likantrópiában szenved Hogy viseli ezt a párotok elmondjátok neki vagy titkoljátok?

Figyelt kérdés
KLINIKAI LIKANTRÓPIA:egyfajta mentális betegség, melyben a beteg farkasnak, vagy más állatnak képzeli magát és ennek megfelelően viselkedik. Még akár a vérszomjat is magában foglalhatja. Néha klinikai likantrópiának is nevezik, hogy megkülönböztessék a legendákban használatos változatától.

2013. febr. 6. 11:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
21%
KLINIKAI LIKANTRÓPIA- mindenki ismeri ezt a kifejezést!de azért köszi a kioktatást.Ez egy kamu kérdés?
2013. febr. 6. 11:17
 2/13 anonim ***** válasza:
15%
Az "lycanthropia" és nekem ilyen betegségem van és nem szeretnék beszélni róla :/
2013. febr. 6. 11:18
 3/13 A kérdező kommentje:
Talán van aki nem ismeri. Mi ebben a kamu? kiváncsi vagyok hogyan éli meg ezt valaki,ennyi.
2013. febr. 6. 11:19
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
Nekem mar nincs párom.Valaki reggelre megette:)
2013. febr. 6. 11:19
 5/13 anonim ***** válasza:
15%

És kedves kérdező a lycanthropia és a Vérfarkas k*rvára nem ugyanaz. Azo kakik lycanthropia-ban szenvednek azok 0-24ben félig emberek félig farkasok nem tudnak emberi nyelven beszélni és egy vérsozmjas vadállat. Ez születés óta fennáló betegésg. Ellenben:

A Vérfarkas-kórt csak harapás útján kaphatod el és telejsen normális életet élsz teliholdig és akkro változol át csak vérfarkassá. Az emberi gondoaltaidat átveszi ka farkas vadászösztönei de az emberi érzelmeid ott maradnak a tudalattidban akkor is, ergó tudsz tudatalatt tervezni és érzelemmentesen vagy éppen haragból is támadni. Felismerhetsz bizonyos arcokat, és a lelki erődtöl függ, hogy meg tudod e állni ,hogy olyannak érts akit emberként szeretsz...

Jobb lenne kicsit utánanézni a kelta mitológiáknak mielöt hülyeséget írsz...

2013. febr. 6. 11:21
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Ki szeret az elmebetegségéről beszélni? Egyébként meg azért egy párkapcsolatban elég nehéz ilyesmit eltitkolni. Rajtam is észrevette a párom előbb-utóbb, hogy skizo vagyok ...
2013. febr. 6. 11:21
 7/13 anonim ***** válasza:
49%

A "likantrópiában szenvedők" közül:

- 99,999% felsőközéposztálybeli tini, aki a megfelelési kényszer, a pubertás, a társadalmi nyomás, a naivitás, a hiúság és a valahová tartozás és a különlegesség kényszere miatt likantrópnak mondja/hiszi magát (99,99%-uk maga sem hiszi el, csak beszél, rosszabb esetben blogol róla);

- 0,001% valóban beteg.

2013. febr. 6. 11:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Manuel Blanco Romasanta te vagy ott?
2013. febr. 6. 11:22
 9/13 anonim ***** válasza:

Lycanthropia:

Gyakran járványos elterjedésben észlelt elmezavar, még pedig mai ismereteink szerint a hysteria egy alakja,vagyis az idegrendszernek oly megbetegedése, melynek okát valamely anatomiai elváltozásban eddigi vizsgálati eszközeinkkel NEM sikerült kimutatni, miért is az ú. n. «functionalis» idegbetegségek közé soroltatik.

2013. febr. 6. 11:25
 10/13 anonim ***** válasza:
67%
Vau vau vuff vuff vak vak rrrrr mrrrrr áárrúúú
2013. febr. 6. 11:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!