Ti elmondjátok az ismerőseiteknek, hogy kire szavaztok, vagy titkoljátok? Itt felvállalnátok?
En elmondom, ha kerdezik, de vitakba nem megyek mar regota bele, mert nincs ertelme.
egyebkent Fidesz
én azért óvatosabban bánok ezzel a dologgal, mert én is észrevettem magamon, hogy ha valakiről kiderül, hogy milyen a politikai állása, akkor megítélem
a fideszeseket agyatlan maffiapárti birkáknak tartom, a jobbikosokat bárgyú mesevilágban élő agresszív kismalacoknak, szocikat meg szerencsétlen, fantáziátlan trottyoknak
viszont azt vallom, és úgy gondolom, hogy átlátom, hogy most a nemzet legelemibb érdeke, hogy ezt a maffiát, amíg tudja, lerázza magáról, erre most jelenleg az amúgy ótvar béna összefogásra szavazással van egyedül esély, és csak azután lehet olyan luxusvágyakról álmodni, hogy arra a pártra szavazzak, akit arra érdemesnek tartok
szóval én azért kerülöm a témát olyannal, akiről nem tudom, hogy melyik kasztba tartozik, mert én magam tartom őt utána félmagyarnak
csak ovatosan, akinek kin van viktorio kepe a nappaliba, inkabb terelem a temat :)
akikre raerzek, h 1 szekerbe utazunk, eleg jokat beszelunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!