Lányok, szerintetek ez gáz? Elmondjam vagy titkoljam hogy megnyalogattam a telefonját?
Figyelt kérdés
Bejön egy csaj a suliba és amikor visszamentem a terembe ott volt a telefonja a padján egyedül voltam ott vmiért otthagyta és elkezdtem szagolgatni a telefonját és nyalogattam a hátlapját, egy s5 volt a telefon, és elélveztem olyan jó testápoló illata volt2014. dec. 21. 20:49
1/11 anonim válasza:
Ki az a hülye, aki egyedül hagyja a telóját?
2/11 anonim válasza:
eléggé
inkább ne mondd meg, ezt jobb ha nem tudja
4/11 anonim válasza:
ez sokkal extrémebb lett volna ha a farkaddal simítod végig.. ez így gagyi
5/11 anonim válasza:
Nekem is tetszett a lány még 7.-ikbe rezegtettem a telefonjáté s betettem a nadrágomba olyan csikis volt h nem bírtam soká, de elromlott mert...nah szal értitek..ahogy elsültem, de kaptam egyi ntőt végül, mert haverom elmondta mi történt, aztán az anyja feljött és vennem kelett neki egy másikat..
remélem te nem jársz így!
7/11 anonim válasza:
de béna vagy utolsó .. mármint 5-ös,, hogy a tökbe lehettél ilyen béna.. senkinek se kellet volna megtudnia, így gagyi az egész,, ez nem creepy csak ultra gáz
8/11 anonim válasza:
Legközelebb kérdezd meg: "Megnyalhatom a ..." telódat?
(miért nem a fülét?)
9/11 anonim válasza:
#5 na, ezen összecsináltam magam XD XD
10/11 anonim válasza:
Hát ez nagyon izgi........:D El ne mondd neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!