Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm miért van kiakadva hogy elkértem a telefonját hogy munkaügybe telefonálgassak? De az persze zavara hogy nem dolgozom?
Most a telefon a baj, vagy a sim? Mert, ha pl. űberokos telója van, amihez érzelmileg is kötődik (akár előfordulhat), akkor csak a simet vedd ki belőle és tedd át a tiédbe, hátha akkor nem viseli meg ennyire a dolog.
Nem hinném hogy a teleonja,mert nem egy drága okos telefon,sőt már le is akarja cserélni,mert már sz..rakodik.Szóval nem olyan telefon amit félteni kell.
Mivel sok nem derül ki a leírásból, ezért megkockáztatom a következőt:
- esetleg attól fél, hogy túl sok lesz a számlája ha egy hétig nálad a telefon
- esetleg azért, mert mondjuk már nem az első alkalom ( ha máskor is kérted már kölcsön a telefonját)
- esetleg rossz neki, hogy akik a saját számán keresnék, és nem a cégesen, azok nem tudják utolérni.
- vagy lehet hogy csak egyszerűen rosszabb időszakban van, ingerültebb, és ezért reagált úgy ahogyan...
Sok oka lehet ennek. :) Esetleg próbáld meg megbeszélni vele, hogy mi is lehet a gond .
ma 07:54
Na mondom én hogy magadból indulsz ki,még ha nem is te csináltad,hanem veled csinálták.
Aki elkéri a másik telefonját,az egyből ilyet akar csinálni,mert veled már volt ilyen?Ne haragudj,de nálunk nincsenek titkok,nekem legalábbis nincs mit titkolnom,soha nem csinálnék ilyet amilyet veled tettek.
Volt hogy nem is telefonáltam,mert a munka amit kinéztem, a szám nem volt elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!