Szerintetek inkább titkoljam a dolgot anyu elől, vagy elmondjam neki?
Ne mondd el, és akkor nem is bántod meg, és egyébként is ez a te életed.
Nehogy miatta lehúzd magad a WC-n!
Egész nyugodtan tartsd titokban, de ha elmondod és kiakad, az ne hasson meg. Túlságosan kontrollálni akar, és ez nem arról szól, hogy téged megvédjen, hanem a saját lelki problémáiról szól.
Már gyerekként is lehetnek titkaid, magánügyeid. Ne hagyd magad befolyásolni attól, hogy szerinte neki mindenről tudnia kell, és pláne beleszólnia, hogy te kivel csókolózol. Valszeg egyébként már korábban is úgy nevelt, hogy ebből párkapcsolati problémáid lesznek. Ne legyen igazam.
Hú, ugyanebben a helyzetben voltam. Én elküldtem a fiút, de nem volt jó ötlet, te ne kövesd el az én hülyeségemet.
Mai eszemmel már úgy csinálnám, ahogy nekem jó, anyunak meg szép lassan be lehet adagolni, hogy van valaki akivel jól érzed magad.
Csak azt nézd, hogy neked mi a jó, a te életed, anyu meg majd elfogadja.
Anyudnak inkább egy pszichológus számára van szüksége, már ha belátja, hogy amit csinál, az nem normális.
Egyelőre találkozgassatok a sráccal és ha komolynak látod, onnantól lehet adagolni a dolgokat. De nehogy anyád miatt szakíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!