Szerintetek inkább titkoljam a dolgot anyu elől, vagy elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Szóval anyu elèg rosszul kezeli a környezete sikereit a párkeresés terén. Én eddig egyáltalán nem “pasiztam”, mert nem is igazán engedte, meg nem tudom, nem is voltam úgy vele. Őszintén anyu kicsit el is vette a kedvem, mert folyton apura panaszkodik nekem, meg hogy a házasság volt élete legrosszabb ötlete. Számomra túl sok információt oszt meg apuról és én nem igazán szeretném, ennyire tudni az ő “intim életük” részleteit. Most pedig már nem is igazán élnek együtt, és szerintem apunak van valakije, de ezt nem merem megkérdezni, anyu pedig egyébként is kíván. Szóval most hogy ekkora kitérőt tettem, én csókolóztam egy sráccal. Nem igazán volt tervezett dolog, mármint tetszett a srác, de igazából semmit nem tettem az ügyért. Aztán tegnap előbb végeztünk, mert maradtak el óráink, és csak úgy elhívott kávézni, és bár ő csókolt meg, nem kifejezetten ellenkeztem. Viszont ha kiderül, hogy nem mondtam el, akkor anyu látványosan akad ki, ha elmondom, akkor nem látványosan, de mérges lesz rám, amit nem szeretnék. Lehet könnyebb a sráccal még most megszakítani a dolgot, mert amúgy is félek kicsit. Najó vagyis inkább pánikolok, de nem ez itt a lényeg. Szóval szerintetek mit csináljak? Könyebb lenne a sráccal megszakítani a dolgot, nem?2022. okt. 28. 06:54
21/32 anonim válasza:
Rövid leszek, és kemény feléd, mert már mindent leírtak előttem, nagyon helyesen.
Csak egy mondat feléd és jótanács: Legyél sokkal tökösebb majdnem 18 évesen, állj a sarkadra! Nehogy már anyádtól félj egy csók miatt. Nem kell elmondani. Minek??? Nem fogja megtudni. Megtörtént, már rég tudna róla, ha akarna.
22/32 anonim válasza:
Egy ismerősöm hasonló okokból úgy járt végig egy egyetemet, hogy csak a végén a szülei elé rakta a diplomáját, a t. szülők addig nem tudtak róla.
23/32 anonim válasza:
Imádom ezeket a végtelenül kretén családokat. Epic.
24/32 Savlekotő válasza:
12 49 Én olyat láttam ahol 8 éves párkapcsolatról se tudtak a kedves szülők, esküvőről se.. És ezek háborognak legjobban ha ki vannak bármiből hagyva,teszem hozzá okkal, miközben a saját gyerekének szart kíván nem hogy örülne ha boldog sikeres nem fáj mert ők nem boldogok sikeresek, hát egyéni szociális probléma... Nem csoda hogy egyre több szülőnek Karácsonykor is lasszóval kell befogni a gyerekeit..
25/32 anonim válasza:
Hát..., én azt hittem, 13-14 éves vagy, nem 18. Fel kellene nőnöd. A Te életedért Te vagy a felelős. Ne a más életét éld, hanem a sajátodat.
26/32 anonim válasza:
Nekem lassan másfél éve tart kapcsolatom, egy olyan férfival akivel lelkileg teljesen megértjuk egymást,rendszeresen neki öntöm ki az itthoni "szennyest", még egy jó pénzes álláskeresésbe is hajlandó segíteni ( mondjuk azt hozzá kell tenni h ő érdeke is mert ha olyan jó munkát találok amiből kijon egy albérlet 8s akár Pesten 8s akkor sokkal gyakrabban találkozunk) mégse tud senki semmit, titkon találkozunk, és beszélek vele telefonon, mert sajnos sanszos h a család nem fogadná el.. Ennek ellenére (mármint h ritkán lát) nem keresett mást, na jő sose lehetek benne biztos de bízok benne teljesen. Meg azt gondolom nem beszélnénk naponta telefonon ha mást keresett volna...
27/32 Savlekotő válasza:
Óvatosan utolsó.. Az ilyen otthonról futó lányok szoktak csöbörből vödör be lépni
28/32 anonim válasza:
Ajánlom neked Bibók Bea posztjait, pl. ezt:
29/32 anonim válasza:
27esnek..Nem költöznék vele össze, hanem magam keresnék külön albérletet ha ki tudok jönni, és összespóroltam legalább a kaucióra valót.. Utána majd ha úgy gondolom.. De azt valóban elfelejtettem leszögezni hogy NEM a barátom miatt mennék el itthonról, hanem egyébként is külön életre vágyom.. Ugyanis az hogy beleszolnának a kapcsolataimba a is már csak a jéghegy csúcsa.. A probléma sokkal Mélyebb, de mivel jelen kérdésben a kérdező csak a kapcsolata alakításához kért segítséget így énis csak olyan szemszögből válaszoltam.
30/32 anonim válasza:
Boldog akarsz elnni vagy másnak megfelelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!