Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normàlis beszéd ez apumtól?

Normàlis beszéd ez apumtól?

Figyelt kérdés
Apumék elváltak anno. 22 éves vagyok. Apum újra nősült. Anyum egyedülálló, anyu, mama, én 3an élünk. Mindig rámír hétközbap apu: gyere eeeel, Klári fözött(mostoha anyam) gyere lakjal jol... mindig a kajaval van egyek, menjek el enni, lakjak jol stb... azthiszi nem foz anyum vagy mamam? Mivan ezzel? Neha bosszanto. Mert az mas wlhiv hetvegi ebedre dehogy mindennap
2022. okt. 26. 15:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%

És ezt miért tőlünk kérdezed?

"Apa, miért mondod mindig, hogy lakjak jól, szerinted itt éhezek, vagy mi a célod ezzel?"

Kommunikáció.

2022. okt. 26. 18:54
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Mért kéne kedvességre gorombasággal válaszolni? Az egész kérdést nem értem! Mért furcsa neked, hogy szeret?
2022. okt. 26. 19:01
 13/13 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ha provokalni akarna, kerdezgetne hogy "anyad fozott?" Legalabbis en no vagyok es sok notol lattam ilyet 😂

Szerintem egyszeruen jot akar, mindenki maskepp fejezi ki

Vagy azert mondja hogy lasd mostoha anyud szivesen lat, megkedveltesse ot veled

Miota vannak egyutt?

2022. okt. 26. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!