Normàlis beszéd ez apumtól?
Figyelt kérdés
Apumék elváltak anno. 22 éves vagyok. Apum újra nősült. Anyum egyedülálló, anyu, mama, én 3an élünk. Mindig rámír hétközbap apu: gyere eeeel, Klári fözött(mostoha anyam) gyere lakjal jol... mindig a kajaval van egyek, menjek el enni, lakjak jol stb... azthiszi nem foz anyum vagy mamam? Mivan ezzel? Neha bosszanto. Mert az mas wlhiv hetvegi ebedre dehogy mindennap2022. okt. 26. 15:50
1/13 anonim válasza:
Olyan, mintha megzakkant volna, tényleg, ezzel a szöveggel.
2/13 anonim válasza:
Közös időt akar eltölteni, csak nincs jobb ötlete, mint a kaja.
3/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem apamat. Hiszen egyetlen fia vagyok es egy gyermeke. Mindig a kajat mondja... kaja kaja.. idegesito😀
2022. okt. 26. 16:31
4/13 anonim válasza:
Klári mit szólna hozzá, ha mindennap megjelennél megenni a főztje felét?:)
5/13 anonim válasza:
A kaja egy szeretetnyelv, bár inkább női, főleg nagymamás, de ezek szerint a férfi gondoskodásba is belefér. Ha utálnád az apádat, akkor még megérteném az ellenállásodat, de ha szereted, hát ebben semmi rossz nincs, még csak furcsa sem, nemhogy őrült. Inkább az a furcsa, hogy te így reagálsz a szeretetre! Azért hív gyakran, mert nem mész. Ha elmennél hetente háromszor, nem hívna negyedszer-ötödször is!
6/13 A kérdező kommentje:
Heti 1x megyek..vagy 2 hetente 1X. 2 utcaval lakik feljebb. Kb 3 perc biciklivel, 10 perc gyalog
2022. okt. 26. 17:23
8/13 anonim válasza:
Szerelmes és finom kajat főz a nője, és szeret téged, ezért azt akarja, hogy te is részese lehes ennek a csodás dolognak.
9/13 anonim válasza:
Lehet provokalni probalja ezzel anyudat
Lehet azt gondolja elmondod neki
10/13 anonim válasza:
Van egy haverom, aki az anyjaval es a nagyanyjaval el. A hideg kiraz, ha rajuk gondolok, a "gyereknek" a mai napig nincs elete, sot azt hiszi, hogy neki a ket venasszonyt kell istapolni, azok meg ugy befolyasoljak, ahogy nem szegyellik. En nem mondok neki semmit, mert ellenem nem hangoljak, de voltak dolgok, amiben szepen ratelepedtek es a haverom lemondott olyanrol is, amirol nem kellett volna (kereseti lehetoseg, csaj, koltozes, ilyenek). Hidd el, jobban jarsz apaddal meg a nojevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!