Az anyagi támogatás már szülői törődés?
Vannak igenis olyan szakok ahol komoly órarended van, nem tudsz hiányozni, van olyan tanár aki még az orvosi igazolást sem fogadja el, be kell pótold, pluszban kell dolgoznod ha túl sok hiányzásod van. Nem csak orvosi van ami komolyabb szak,( nyilván rohadt komoly szakma) vannak olyan szakok ahol tényleg leesik az ember álla annyira túlzsúfolt az egész napja. Gyakran éjszakáztam az első évemben, volt, hogy este 10- re értem haza, hol szombaton is be kellett mennem, akkor még kötelező volt órák mellett vállalni gyakorlati órákat is külön, nyáron 2 hónap kötelező gyakorlat volt szóval nem mindenhol lehet lébecolni, ha meg nem is hosszú az órarend van, hogy otthon csak annyira van időd, hogy egyél max aztán vakulásig tanulsz hajnalig aztán mehetsz be az órákra.
Az én apám is azzal jött, hogy a rokon az tud bezzeg dolgozni minden nap, én meg nem tudok, de nem ugyan oda jártunk, nem ugyan olyan órarendünk volt, nem ugyan olyan mennyiségű tanulnivaló volt ez minden szakon és egyetemen belül is változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!