Hogy fogadjam el a fiam barátját?
Sajnos nagyon régóta húzódik ez az egész. A kamasz fiamról egyszer csak kiderült, hogy a legjobb haverja nem a legjobb haverja hanem szerelmesek egymásba.. Egy világ omlott bennem össze és ez a kapcsolat azóta is tart (fiam most 30 éves). Azzal még csak-csak megbékélek, hogy a saját neméhez vonzódik, de a párját egy kanál vízben meg tudnám fojtani annyira ellenszenves még most is. Sokáig nem is tartottuk miatta a kapcsolatot a fiammal és most se fényes a helyzet.
Második házasságomból született még egy kisfiam aki 12 éves és sokszor kérdezősködik a bátyja után. Látni szeretné, de a nagyobb fiam nem szívesen jön. Minden idegszálammal próbálom magamra erőltetni, hogy hívjam meg kettőjüket ebédre, de rosszul vagyok a gondolattól, hogy egy helységben tartózkodjunk a párjával és eddig mindig veszekedésbe torkolt ha mi ketten találkoztunk. Ő se kedvel engem.. Egyszer meg is mondta, hogy szar anya vagyok. Nagyon elkeserít, hogy miatta elvesztettem a fiamat. Lelkiismeretfurdalásom van, de tehetetlennek érzem magam. Sajnos reményem sincs, hogy szakítsanak.
Te tévedésben vagy. A gyermekedet nem a párja miatt vesztetted el, saját magad miatt.
Nem neked kell tetszeni, szeretned sem kell, de illene tiszteletben tartanod a fiad döntését.
37 éves férfi vagyok. 24 évesen ismertem meg a páromat (nő). Anyám a kezdetektől fogva utálta, mert kitalálta, hogy milyen anélkül, hogy megismerte volna.
Én nem tartottam anyámmal a kapcsolatot, mert gusztustalanul viselkedett a párommal, aki nem érdemelte meg.
Tizenéve együtt vagyunk, már házasok.
Anyám idén meghalt. Én meg nem éreztem semmit. Megutáltam. Nem is hiányzik. Ha eszembe is jut, görcsberándul a gyomrom és csak a sok bosszúság jut eszembe amit okozott.
Ismerd meg a fiad párját, próbálj meg nyitni! Lehet félreismertétek egymást, beszéljétek meg a gondokat! Ne utáltasd meg magad a fiaddal!
Ezek után teljesen érthető, hogy nem fogadod el őt. Ha lányod lenne, akit a párja elnyom, megcsal, őt sem kedvelnéd nyilván, de egy szülő sem.
Én is jól beolvasnék egy olyannak, aki a gyerekemmel megalázó módon beszél, semmiképp sem jópofiznék vele, és mindent megtennék, hogy a gyerekemet észhez térítsem, és szétválasszam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!