Én vagyok egy lánynak a legjobb fiú barátja. Imádjunk mindaketten egymást mint barátok. Mindig viccelődünk egymással de egy viccel nagyon megsértettem ezzel:"megy bebaszni a kicsi vivike"bocsánatot kértem. De nem fogadja el mit tegyek?
Ez öt szó volt. A funkciószó is szó.
Amúgy szomorú, hogy ennyin megsértődik, főleg, ha szoktatok ilyeneket mondogatni egymásnak, nem tudom, miért nem látja, hogy csak hülyeségből mondtad.
Ha k.rva, minek foglalkozol vele??
Ha nem akar kibékülni, hát nem akar. Most még szar, persze, de később majd rájössz, hogy jobb volt így. (Jó, mondhatod, hogy nem ismerem, de azért, ha egy egész osztály k.rvázza, akkor nem hiszem, hogy egy kis szent lenne.)
Keress más barátot/barátnőt magadnak!
ennyire érzékelten embereket sem b*szott még a világ..
Te pedig, próbálj valami "nagy" dologgal bocsánatot kérni. Tegyél valami olyat, amit még nem,amiről azt gondolod, hogy biztos megbékél tőle.De vigyázz, hogy nehogy azt vegye le belőle, hogy cikized, mert onnan veszve van...
Sok sikert, remélem kibékültök! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!