Hogy fogadja egy szűz lány azt, hogy szűz barátja elsó alkalommal korán elmegy?
Én 1óráig bírtam és pont az izgalom miatt nem mentem el. Mindketten szüzek voltunk, ő kétszer ment el, amitől kicsit szarul éreztem magam, de utána megbeszéltünk mindent és legközelebb jó lett.
Az időtartalmat lehet szabályzoni szerintem. Ha nem arra mész, hogy minél gyorsabban minél többet lökj, akkor el lehet játszadozni az idővel és a lány sem fog panaszkodni.
Az első még általában fáj.. (én annyira kivétel voltam, hogy meg is kérdeztem, hogy bent van-e már :D)
Legközelebb tovább fogod bírni.. ;) Vagy ha nem, előtte verd ki :P
Szerintem meg kell beszélni előre hogy ez előfordulhat!
Nincs ebben semmi rossz!
Majd sok gyakorlás után tovább bírja a pasi és jobb lesz minden! ennyi
Én arra készültem, hogy a párom nagyon hamar el fog menni. Tudtam, hogy általában ez szokott lenni, és nem vártam tőle lehetetlent, előre megbeszéltük, hogy valószínűleg így lesz, de ez nem baj, és akkor is szeretem, ne izguljon.
Ennek ellenére fél órás közösülés után sem sikerült elsőre elmennie. :-) Hiába na, a szexet is tanulni kell. Ma már ügyesebbek vagyunk sokkal.
Egyébként mindketten szüzek voltunk.
hát...nálunk is az van h mindketten szüzek voltunk, aztán ő max 2 percig bírta...minden alkalom után picivel tovább sikerül neki, de tök kivan amiatt, hogy nekem nem tud többet nyújtani, meg alapba is minden dologban maximalista, ezért is idegesíti a dolog :) de mondtam neki, hogy majd kialakul, most ne törődjön ezzel, a lényeg, hogy szeretem, meg ő is engem :P egyébként engem ez nem zavart, tudtam úgyis h így szokott lenni a fiúknál :) inkább az aggaszt h őt nagyon aggasztja...:(
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!