Férfiak! Hogyan fogadjátok, hogy a barátnőtöknek több férfi barátja van, mit nő?
Úgy értem, hogy együtt vagytok egy ideje, nem vagytok házasok, és a lányt gyakran hívják a fiú barátai, hogy menjenek ide-oda bulizni. Persze nem nélkületek menne el, hanem veletek. Mit reagáltok rá?
Baj, ha egy nőnek szinte csak férfi barátai vannak? Mindenképpen qva, vagy ezt is fel lehet fogni férfi ésszel?
Én speciel nem bízom a nőkben, de sok férfi jóbarátom van. A barátom viszont nem tolerálja.
Szia!
Se a nőnek, se a férfinak ne legyenek ellentétes nemű "barátai" szerintem. De a mai korban már nagyon lazán veszik ezt, van , aki annyira totálisan megbízik a párjában, hogy (figyelj!) egyedül engedi el bulizni ; vagy ha tegyük fel egy "lelki" barát hívja fel, és azzal találkozik a kedves, akkor az is természetes, mert van barátság férfi meg nő között.. Állítom, hogy nincs. Ezek a hosszú "láncok" mindig ahhoz vezetnek, hogy kialakul valakivel valami. Én azt szoktam mondani (nő vagyok) hogy a férfiakban, pasimban megbízom. A nőkben nem...
ha nincs bizalom, akkor felejtsd el a kapcsolatot.
nekem, mint pasinak rengeteg női barátaim vannak és a páromat abszolút nem zavarja.
mi a gondod, ha eleve együtt menetek el?
Persze én sem tolerálnám ha a barátom lányokkal találkozgatna, de ha megismerném őket, lehet, hogy megváltozna a dolog.
Nem baj, ha nők is válaszolnak, minden válaszra, véleményre kiváncsi vagyok.
Kérdésre válaszolva: én nő vagyok, de páromat nem zavarja, hogy vannak férfi barátaim. Velük jobban is kijövök általában.
Nem kérdésre válaszolva:
ez a szöveg, hogy nincs nő és férfi között barátság, ez akkor kamu... (Nem akarok senkit sérteni ezzel!)
Nekem sok férfi ismerősöm/barátom van, és egyikünknek se fordult meg a fejében, hogy szerelem, meg szex.
Soha egyikre se néztem úgy, hogy hű, de jó pasi. Persze ez is csak akkor lehetséges, ha egyik fél sem vonzódik a másik iránt! (Ettől függetlenül jól kinéző férfi is lehet a barátom, max. kell egy kis idő, míg nem jövök tőle zavarba.)
Ez is emberfüggő, de nem árt úgy gondolkodni, hogy igenis lehet ellentétes neműek között barátság, mert annyi jó dolgot lehet így kapni, köztük egy igaz barátot is. :)
Nekem is vannak gyerekkori jo barataim, a parom nem haragszik, viszont soha nem hanyagolnam el, egy "baratom" miatt.
32/N
Nézd, induljunk ki abból, hogy koedukált világot élünk. Nem létezik olyan munkahely, közlekedési eszköz, bolt, kórház, vagy bármi, ahol ne találkoznál ellentétes neműekkel, legfeljebb iskolák vannak még, de elvétve, ahol külön vannak választva nemek szerint a diákok (egyet tudok, az esztergomi ferences gimnázium, fiúsuli).
Aki a koedukált világot nem tudja elfogadni, az nem normális, az lemaradt valahol pár évszázaddal ezelőtt.
Én nő vagyok, és egy vegyes kórusban énekelek 10 éve, baráti kör vagyunk amellett, hogy együtt zenélünk, és nem zavar, ha a páromnak van nőnemű barátja, és ezt kölcsönösen is elvárom. Ha szeretek valakit, nem csalom meg, és ez mindenkinél így van. Ahol már megcsalás van, ott már valami nem stimmel a kapcsolatban. És az nem biztos, hogy hiba, az is lehet, hogy csak nem tartoznak össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!