Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Hogyan fogadjátok,...

Férfiak! Hogyan fogadjátok, hogy a barátnőtöknek több férfi barátja van, mit nő?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy együtt vagytok egy ideje, nem vagytok házasok, és a lányt gyakran hívják a fiú barátai, hogy menjenek ide-oda bulizni. Persze nem nélkületek menne el, hanem veletek. Mit reagáltok rá?

Baj, ha egy nőnek szinte csak férfi barátai vannak? Mindenképpen qva, vagy ezt is fel lehet fogni férfi ésszel?

Én speciel nem bízom a nőkben, de sok férfi jóbarátom van. A barátom viszont nem tolerálja.

2009. okt. 3. 17:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a legtöbb barátom férfi/fiú!

DE!mióta párom van hanyagolom őket..max msnen.még teló sem a félreértések elkerülése érdekében...

Egy két isimet megismerte a párom velük közösen talizunk.

A párom bízik bennem...Ha egyfolytában mondogatná,h megcsalsz.elüldözne maga mellől!!

2009. okt. 3. 23:15
 12/15 A kérdező kommentje:
Már sok lányban sikerült csalódnom, így inkább a fiúkra támaszkodom, ha lelki támaszt keresek. Ezt a barátom nem képes megérteni. Persze neki nincsenek női barátai. vannak ismerősök, akikkel ha véletlenül összefut, pár mondat erejéig leáll velük beszélgetni, de senkivel nem beszélnek meg találkát. Én nehezen viselem, hogy olyan barátokkal nem találkozhatok, mondjuk heti egyszer, akikkel ezelőtt naponta összejártunk. Az sem zavarna, ha a barátom megismerné őket, és ő is jönne ezekre a baráti találkozásokra.
2009. okt. 4. 09:32
 13/15 A kérdező kommentje:

És szerintem is hülyeség, hogy férfi is nő között nem lehet igazi barátság.

Nekem egyszer se jutna eszembe, hogy a barátaimat akár csak megcsókoljam. Semmi vonzódás nincs közöttünk.

2009. okt. 4. 09:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint sokkal jobban ki lehet jönni azokkal a nőkkel, akiknek sok férfi barátjuk van. Ezért az ilyen nőket előnyben részesítem. Az olyan nő, akinek csak nő barátai vannak, gyakran tartozik az illogikus, nyafogós, hisztis, picsogós, manipulatív típusba. A barátod önbizalomhiányos vagy benned nem bízik. Egyik sem jó hír a kapcsolatotok stabilitása szempontjából.
2009. okt. 5. 00:55
 15/15 anonim ***** válasza:

"Már sok lányban sikerült csalódnom, így inkább a fiúkra támaszkodom, ha lelki támaszt keresek. Ezt a barátom nem képes megérteni."

A nők alapvetően az egymással való versengésre vannak beállítva, a férfiak nagyobb mértékben képesek a kooperációra. Ez biológia, és ha a barátod ezt nem tudja elfogadni, az műveltségi hiány az ő oldalán, és nem a te hibád.

2009. okt. 5. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!